Dan Petrescu va antrena ultima clasată din Turcia

image
Dan Petrescu va antrena pentru prima dată în TurciaFOTO: Sportpictures.eu

Perioada de pauză forțată luată de Dan Petrescu de la finalul lunii noiembrie pare că s-a terminat. El va semna în aceste zile un contract cu ultima clasată din Turcia, Kayserispor.

Dacă totul va decurge așa cum anticipează presa din Turcia, tehnicianul de 53 de ani îl va antrena, în sfârșit, pe Denis Alibec, care joacă din octombrie acolo, și pe care l-a dorit și în vară, la CFR Cluj. De asemenea, ”Bursucul” va avea alți doi români sub comandă, pe portarul Silviu Lung jr și pe fundașul Cristi Săpunaru. Glumind puțin, va avea în echipa de start la fel de puțini compatrioți ca în unele meciuri jucate cu CFR în anii trecuți. Conform gsp.ro, contractul se va întinde pe durata unui an și jumătate, el urmând să primească pentru retur suma de 500.000 de euro, dintre care 100.000 de euro la semnătură și restul ca salariu. Pentru anul următor, triplul campion al României, cu CFR, ar primi 850.000 de euro.

Marius Șumudică, tehnicianul revelației Superligii turce, Gaziantep, s-a supărat pe Dan Petrescu fără să fi vorbit cu el. De fapt, tocmai din acest motiv: „În momentul de față, telefonul meu e închis. Până acum a fost deschis. După meciul cu mine, putem discuta. Suntem amici, suntem colegi, ne respectăm. Până la meciul cu mine, telefonul meu e închis. Eu aș fi dat un telefon înainte. M-a deranjat, recunosc, dar fiecare procedează în felul lui, are filosofia lui!”, a declarat Șumudică la „DigiSport Special”.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg