Dănciulescu a bifat al 20-lea derby

El a urcat pe locul 3 într-o ierarhie a dinamoviştilor care s-au confruntat all-time de cele mai multe ori cu rapidiştii (după Ion Nunweiller III - de 23 ori şi Corneliu Popa - de 21 ori). Cifre rotunde, de asemenea, pentru coechipierul său Cristian Pulhac, aflat la al 10-lea derbi, la fel ca rapidistul Ovidiu Herea.

Duminică s-a înregistrat al 23-lea egal dintre cele două echipe bucureştene, ceea ce înseamnă că 22% din meciurile dintre Rapid şi Dinamo s-au încheiat nedecis. Totodată, a fost al treilea 0-0 consecutiv dintre cele două, al nouălea din istoria confruntărilor lor.

Al optulea derbi rapidisto-dinamovist la care a luat parte, în calitate de antrenor, Răzvan Lucescu (două victorii, trei egaluri, trei înfrângeri), iar pentru Liviu Ciobotariu a fost al doilea (două egaluri). Totodată, pentru Lucescu a fost al 50-lea egal pe prima scenă.

De cinci meciuri, Dinamo este fără victorie, o serie pe care a trăit-o şi în sezonul trecut, între etapele 6-10.

Pentru trei fotbalişti, meciul de duminică a însemnat "botezul" într-un asemenea derbi: dinamoviştii Alexandru Curtean şi Dan Bucşă, alături de rapidistul Cristian Oros.

Ovidiu Haţegan a condus pentru a treia oară o dispută între cele două rivale.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, în care giuleştenii au cerut un penalti în debutul meciului la o intrare a lui Scarlatache la Surdu.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg