Dănciulescu l-a vizitat pe fiul bolnav al unui fost jucător dinamovist

simeon stalpnicul png
Mihai Zamfir este fiul lui Toma Zamfir, fostul jucător al “câinilor roșii” din generația lui Cornel Dinu, Florea Dumitrache, Radu, Nelu Nunweiller şi Mircea LucescuFoto: Victory Cup

Într-o zi în care Bucureștiul a fost alintat din nou de mângâierea blândă primăverii, într-o casă de la marginea orașului, un tânăr a avut parte de vizita surpriză a unui idol.

Mihai, primăvara zâmbește printre tratamente dureroase, iar fericirea stă închisă, de multe ori, într-un flacon. Luni, chipul său ascuns de destin în spatele unei măști medicinale a desenat, după mult timp, un nou zâmbet,un zâmbet tradat de transpirația tâmplelor. La invitația Victory Cup, Ionel Dănciulescu a acceptat să-l viziteze pe Mihai. În camera casei din Popești- Leordeni, fotografii în sepia îl poartă între rame pe tatăl băiatului, Toma Zamfir, fostul jucător al “câinilor roșii” din generația lui Cornel Dinu, Florea Dumitrache, Radu și Nelu Nunweiller, Mircea Lucescu și alții din a căror determinare s-a născut porecla devenită legendă a “câinilor roșii".

Toma Zamfir s-a stins în 2015, iar la doi ani de la pierderea părintelui, Mihai este nevoit să lupte cu o boală grea. Sprijinit cu spatele de peretele camerei sale și cu emoția strânsă în colțul ochilor înlăcrimați, Mihai a primit de la Danciu un tricou înrămat pe care se află autografele unor fotbaliști pe care-i venerează: Petre Marin, Ionel Ganea, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și mulți alții care au avut un gând bun pentru el, un gând transmis printr-o semnătură cu valoare de amintire. Dar poate mai de preț au fost încurajările oficialului dinamovist, prietenia unui om care l-a asigurat de sprijinul său și al clubului pe care tătăl său l-a slujit mai bine de trei sezoane.

Fii tare, Mihai! Învinge durerea, râzi cât se poate, căci tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte!

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
catuse arest 3 jpeg
reactor nuclear jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali