Daniel Pancu a cedat şi a plecat la Voluntari

Ultima actualizare:

    Pancu a părăsit  Rapidul pentru a juca  din nou în Liga I Foto: Mediafax
Pancu a părăsit Rapidul pentru a juca din nou în Liga I Foto: Mediafax

„Simbolul” Giuleştiului, Daniel Pancu, a părăsit cantonamentul Rapidului de la Poiana Braşov, după o neînţelegere cu patronul Valerii Moraru, şi se va alătura lotului celor de la FC Voluntari.

La finalul sezonului trecut „Pancone”, 37 de ani, se gândea la retragere, dar dorea să mai evolueze un an pentru a-i ajuta pe „vişinii” să revină în Liga I. Apoi, patronul Moraru a anunţat că de fapt atacantul va deveni preşedintele clubului, funcţie preluată în cele din urmă de Burcă. Au urmat noi discuţii pentru a clarifica pe ce post va continua la formaţia din Giuleşti, nu s-a ajuns la o concluzie şi în semn de protest „vârful” nu s-a prezentat în cantonamentul din Poiana Braşov. A apărut în cele din urmă în stagiul montan, şefii anunţând că s-a semnat noul contract de jucător valabil pentru un an.Dar, în realitate Pancu era la fel de supărat fiindcă Moraru nu-şi respectă promisiunile de redresare a clubului. „Semnasem cu Rapid, deşi eram decis să nu mai continui. De jumătate de an trăiesc în stres, am zis că se schimbă ceva, dar nu mai pot. Cei de la Voluntari mă caută de mult. Mereu am zis că rămân la Rapid, însă văzând ce e aici... Acum, la Voluntari, voi fi mereu la cinci minute de casă, voi juca în Liga I şi mă voi gândi numai şi numai la fotbal”, a spus atacantul.

Ilfovenii doreau să-l transfere încă de acum doi ani şi managerul general Dan Leasă, rapidist convins, a fost cel care a insistat. Acum, „Pancone” se va simţi aici ca acasă, urmând să împartă vestiarul cu Vasile Maftei, un alt simbol al „vişiniilor”, şi Nicolae Grigore, un fost căpitan al Rapidului.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net