David și Victoria Beckham nu se mai ascund: se ceartă în văzul lumii

Ultima actualizare:

    David si Victoria Beckham s-au certat la intrarea in restaurantFOTO: Profimedia
David si Victoria Beckham s-au certat la intrarea in restaurantFOTO: Profimedia

David Beckham și soția lui, Victoria, vor aniversa anul acesta 20 de ani de căsnicie, dar nu totul este senin în relația lor.

Cei doi au fost văzuți certându-se joi seara, la intrarea într-un restaurant din Malibu, acolo unde au luat cina cu trei dintre cei patru copii ai lor. În ultima perioadă, mai ales după ce Beckham s-a retras din activitate, s-a tot zvonit despre o răcire a relațiilor dintre ei și chiar de o eventual intenție de divorț. De data aceasta, spun martorii, ea îi reproșa că el e mai interesat de proiectele din lumea fotbalului decât de planurile pe care și le făcuseră împreună.

David și Victoria au patru copii: Brooklyn (20 de ani), Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) și Harper (7 ani). Cu excepția lui Romeo, ceilalți au fost prezenți la respective cină, care a avut loc la celebrul restaurant Nobu, din Malibu. Alături de ei s-a aflat și iubita lui Brooklyn, Hana Cross, care participă la foarte multe eruniuni de familie, atât în SUA, cât și în Anglia. De profesie model, ea a se înțelege foarte bine cu ”mama soacră”, pe care a susținut-o la mai multe prezentări de modă de la Londra.

David Beckham a încercat să-și liniștească soția
David Beckham a încercat să-și liniștească soția

David Beckham a devenit patron de echipă în MLS

Din 2020, David Beckham va avea propria echipă în Major League Soccer (MLS), Inter Miami. Formația lui va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion. Oraşul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 şi 2021 pe stadionul Lockhart, care va fi modernizat până la începutul anului viitor pentru a avea o capacitate de 18.000 de locuri. David Beckham şi ceilalţi acţionari ai clubului vor finanţa între timp construcţia unui nou stadion, Miami Freedom Park, în apropierea aeroportului din Miami. Lockhart Stadium va fi folosit după trecerea pe noua arenă ca bază de pregătire.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net