Debut de vis pentru Ianis Hagi în Belgia

Ianis Hagi a fost desemnat omul meciului la Genk
Ianis Hagi a fost desemnat omul meciului la Genk

Ianis Hagi a avut un debut de vis la noua sa echipă, RK Genk. Intrat pe teren în minutul 74, el a marcat golul victoriei echipei sale două minute mai târziu.

Ianis Hagi nu va uita niciodată debutul la KRC Genk. El a devenit eroul campioanei Belgiei, după ce a reușit să aducă victoria echipei sale la doar două minute după intrarea pe teren. Genk s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Kortijk, în prima etapă a campionatului Belgiei. Pentru ca totul să fie și mai frumos, Ianis a fost privit și aplaudat cu lacrimi în ochi din tribune de tatăl său, Gică Hagi, care nu a mai revenit cu Viitorul din Belgia după eșecul cu 6-3 suferit în fața lui Gent în Liga Europa, special pentru a asista la debutul fiului său.

Prestația românului a fost atât de apreciată de fani și de conducătorii clubului încât a fost desemnat jucătorul meciului, chiar dacă nu a evoluat decât 20 de minute. ”E o senzație minunată să intru pe teren și să dau golul decisiv. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru cele două săptămâni minunate pe care mi le-au oferit de când am venit. Simt că suntem o familie de jucători tineri, fără ei nu aș fi putut să debutez astfel. Sunt fericit cu cele trei puncte, am început sezonul așa cum ne doream!”, a spus Ianis Hagi după prestația de poveste.

Hagi jr. a fost transferat de Genk de la Viitorul în urmă cu două săptămâni, pentru suma de patru milioane de euro și un salariu de 800.000 de euro pe an.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg