Devis Mangia n-are nimic cu fanii Craiovei

image
CS U Craiova va avea un început de 2019 de focFOTO: Sportpictures.eu

Antrenor al Universității Craiova, Devis Mangia a explicat, într-o conferință de presă, că nu are nimic de împărțit cu fanii. “Am exagerat, dar pentru că am vrut să-mi apăr jucătorii. Eu nu am nimic cu suporterii. Le-am mulţumit de fiecare dată. Această echipă e cea mai iubită din România”, a declarat tehnicianul.

Mangia a precizat, totodată, că nu va mai vorbi despre arbitraje: “Nu răspund la întrebări despre arbitri. În acest an am început să vorbesc despre arbitri pentru că toată lumea face aşa, dar nu îmi este caracteristic şi nu vreau să vorbesc niciodată despre arbitri”.

Antrenorul italian s-a referit și la șansele pe care le are formația din Bănie în cele două competiții în care este implicată, și anume Liga 1 și Cupa României: “Tot timpul am zis vorbim după sezonul regulat. Cred că aşa va fi, luptăm la titlu. Cred în numărul 28. Pentru mine sunt două obiective deschise. Unul este clar deschis, este 50-50. Altul trebuie să recuperăm puţin distanţa, dar cred că putem face. Noi vrem să luptăm din acest an şi pentru viitor. De acum trebuie să avem această mentalitate. Tot timpul va fi o echipă care să poată lupta pentru campionat. Ne batem pentru Cupă şi campionat şi pentru a programa viitorul”, a spus Mangia.

Firește că Mangia este preocupat îndeosebi de meciul de duminică, 9 martie, cu Astra Giurgiu, din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Italianul a afirmat că trebuie schimbat ceva pentru a nu se repeta greşelile din confruntarea de luni cu echipa giurgiuveană, pierdută cu 1-2, în ultima etapă a sezonului regulat: “Trebuie să schimbăm ceva. Probabil am făcut ceva greşeli cu Astra. Cu Astra este primul meci de play-off. Vrem să câştigăm meciul. Este clar. Sunt sigur că va fi atmosfera foarte bună”

Meciul Universitatea Craiova - Astra Gurgiu este programat în Bănie, duminică, 10 martie, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au mai fost adversare o dată în această săptămână, luni, în ultima etapă a sezonului regulat, tot la Craiova, când oaspeţii s-au impus cu 2-1.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg