Dezastru la Rapid după eșecul la ultima clasată

Ultima actualizare:

    Rapidul s-a incurcat la SnagovFOTO: Sportpictures.eu
Rapidul s-a incurcat la SnagovFOTO: Sportpictures.eu

Nici în visele lor cele mai rele nu-și imaginau rapidiștii că meciul de la Snagov va fi altceva decât un galop de sănătate în aerul curat al localității din apropierea Bucureștiului. Meciul din Liga a doua s-a încheiat însă șocant.

Rapid, considerată una dintre principalele candidate la promovarea pe prima scenă, a fost învinsă cu scorul de 3-2 (2-0) de ultima clasată, Sportul Snagov. Partida a contat pentru etapa a 15-a a diviziei secunde și la finalul ei fanii giuleșteni au cerut demisia conducerii clubului. Nu și a antrenorului, cea mai mare parte a suporterilor fiind de partea lui Pancu. La finalul meciului, tehnicianul rapidist a lăsat să se înțeleagă că între el și conducători este deja o ruptură, iar de o lună nu mai poate alcătui echipa pe care o dorește, pentru că i se tot aduc jucători.

”Nu este o surpriză scorul la modul cum ne-am comportat noi în ultimele etape, inclusiv astăzi. Dacă aş simţi că eu sunt principalul vinovat, aş pleca, aş ridica mâna, dar nu e cazul, chiar nu mă simt vinovat de situaţia creată. E un lucru şi sunt nişte fapte asupra cărora atrag atenţia de două, trei săptămâni, pentru că echipa e cu totul alta faţă de în urmă cu o lună. Strategia de transferuri din vară a fost foarte bună, eu am garantat încontinuu că echipa asta va juca foarte bine, ce s-a întâmplat de o lună încoace nu mai ţine de mine. Oamenii au avut cele mai bune intenţii, au investit, au depăşit şi bugetul şi sunt jucători pe care nu aveam cum să nu îi bag să joace, pentru că ar fi însemnat să îi transferăm la iarnă. Vom vedea ce e de făcut, acum nu vorbesc la cald, voi vedea când mă voi întâlni şi cu conducerea, diseară mâine, vom analiza, dar vă spun încă o dată sunt printre ultimii vinovaţi de situaţia în care ne aflăm în momentul de faţă. Eu răspundeam pentru echipa asta acum o lună, acum, pe un proces de reconstrucţie care durează luni de zile, două, trei, luni patru, nu ştiu dacă în timpul ăsta se va pierde promovarea", a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net