Din curtea «Regelui», la Inter Milano

Ultima actualizare:

Site-ul „calciomercato.com" anunţă că Inter îl aşteaptă din România pe „baby Bălaşa". Discuţiile grupării s-au purtat direct cu Gheorghe Hagi, a spus Ciprian Mihai, purtătorul de cuvânt al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi".

Puştiului nu i s-a comunicat însă nimic oficial, el aflând din presă despre faptul că va merge să dea probe pe „Giuseppe Meazza". Bălaşa nu este primul constănţean care a evoluat pentru Inter. Primul care a trăit visul european a fost Denis Alibec, care a evoluat pentru o scurtă perioadă la Inter Milano, fiind acum împrumutat la Viitorul Constanţa.

Mihai Bălaşa este un produs al şcolii de fotbal din Ovidiu. Avea 14 ani când a păşit pentru prima dată alături de juniorii grupării de fotbal de la malul mării. Copilul născut la Târgovişte a continuat astfel tradiţia tatălui său, Cristi Bălaşa, fost jucător de fotbal la Farul Constanţa sau FC Argeş.

Mihai Bălaşa a strâns 7 selecţii la naţionalele de tineret ale României şi a jucat 22 de meciuri în prima ligă pentru Viitorul Constanţa. Ultimul transfer de marcă al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi este cel al lui Gabriel Iancu la Steaua. Aurelian Chiţu este şi el în atenţia mai multor grupări, fiind dorit de Steaua, Astra şi Petrolul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net