Dinamo a întrerupt seria de 7 înfrângeri consecutive cu un egal

Ultima actualizare:

    DInamovistul Torje a adus spectacolul la echipa luiFOTO: Sportpictures.eu
DInamovistul Torje a adus spectacolul la echipa luiFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a încheiat seria de șapte înfrângeri consecutive cu un egal. Ar fi putut fi chiar o victorie, dacă bucureștenii nu ar fi primit gol în ultimele secunde ale meciului cu UTA, terminat la egalitate, 2-2.

Dinamo a condus cu 2-0 după  53 de minute, după ce Torje (min. 7) și Sorescu (min. 53) din penalty au marcat golurile ce păreau a fi ale victoriei, având în vedere că arădenii jucau în 10 din prima repriză. Mai mult, bucureștenii au ratat și câteva bune ocazii, una dintre ele prin Moldoveanu, cu poarta goală. Așa cum se întâmplă în fotbal, dacă nu marchezi tu o fac adversarii. Miculescu a fost călăul ”câinilor”, el înscriind în minutele 63 și 90+5, după erori incredibile ale lui Roberto Grigore, la prima reușită, respectiv Steliano Filip, la cea de-a doua.

“Un meci bun. Să fim realişti, am avut atitudine foarte bună, am reuşit să înscriem, am avut încă două ocazii de a marca, au avut şi ei o bară. Băieţii au stat bine în teren. În repriza a doua am scăpat şi 3 contra 2 şi 2 contra 1 şi n-am reuşit să înscriem. Aşa, ca atitudine, felicitări. Îmi pare rău, că au muncit, nu pot să le reproşez nimic. În urma unei faze fixe, cu mult noroc, au reuşit să înscrie. Poate ne-am relaxat la 2-0 şi clar în momentul de faţă nu avem bancă. Parcă ai mei, ăştia care au intrat, erau mai obosiţi... Atâtea ocazii n-au avut în toate meciurile de până acum. Cel puţin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie”, a spus Rednic la Digi Sport, citat de news.ro.

Mircea Rednic a subliniatcă a venit la Dinamo ca să ajute: “Nu există comisioane, n-am venit să mă îmbogăţesc la Dinamo, ci am venit să ajut”.

De cealaltă parte, Laszlo Balint a declarat că după părerea sa eliminarea s-a dictat prea uşor. ”Am luat gol la primul şut pe poartă. Am lăsat de dorit în prima repriză, iar după a venit şi eliminarea. Specialiştii trebuie să spună dacă a fost sau nu roşu acolo, eu zic că a fost prea uşor acordat. Mă bucur că băieţii au reacţionat după schimbări. Eu discut constant cu Bartha. A zis că este o diferenţă mare între arbitrajul din Albania şi cel de aici. Eu am zis mereu că în Liga I se acordă faulturi prea uşor. Eu cred că intensitatea fotbalului românesc va scădea dacă se continuă aşa. Nu vedem nicio asumare, pentru că se fluieră prea rapid. Nu îmi învăţ jucătorii să lovească fără minge! Repet asta mereu. El mi-a zis că nu a avut inteţia să lovească. Torje mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul. Astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate pentru că arbitrul îşi spune prea mult cuvântul”, a spus Balint, potrivit telekomsport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net