Dinamo s-a răzbunat pe Alexandru Păun


    Clujeanul Păun a jucat  doar 8 minute în meciul  de pe stadionul „Dinamo”
Clujeanul Păun a jucat doar 8 minute în meciul de pe stadionul „Dinamo”

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după 2-0 cu CFR Cluj, echipă care fix cu o lună înainte învinsese cu acelaşi scor în ”Groapă”, dar în campionat. Atunci, pionul principal a fost Alexandru Păun, care în meciul de miercuri n-a rezistat decât 8 minute pe teren, ieşind accidentat.

Essombe, puştiul Rotariu şi brigada de arbitri condusă de Alexandru Tudor i-au trimis pe ”câini” mai aproape de unul dintre obiectivele din acest sezon. Dinamoviştii au câştigat cu 2-0, cu largul concurs al ”tuşierului” Artene, care  n-a semnalizat un ofsaid clar al gazdelor.

“A fost clar un arbitraj nu foarte reuşit. Una a fost a asistentului Artene, care nu a văzut că primul gol a fost din offside clar.  Tudor a greşit şi el, la faza din minutul 3. Trebuia să-i dea roşu la Fai. A mai fost şi un penalty, neacordat, la Vitor Bruno”, a spus şeful din Gruia, Iuliu Mureşan.

Clujenii au avut ghinion din primele minute, atunci când Alexandru Păun, omul negru pentru bucureşteni în meciul de acum o lună, a fost lovit şi a ieşit accidentat. La 14 septembrie, în victoria 2-0 a ceferiştilor, Păun a provocat eliminarea lui Feussi şi a lui Matei. 

Au «dormit» în aeroport

Clujenii au avut parte de peripeții joi, atunci când era preconizată întoarcerea acasă, de la Bucureşti, cu avionul. Pentru că aparatul de zbor a avut defecțiuni, fotbaliştii de la CFR au fost nevoiți să stea ore bune în aeroport în speranța remedierii problemelor tehnice sau a înlocuirii avionului.  ”Mulțumim, Tarom!”, a fost mesajul pe care l-au postat jucătorii pe un site de socializare.

Program sferturi Cupa Ligii

Miercuri

Chiajna – ASA     1-0

Dinamo – CFR    2-0

Joi

Viitorul – Astra    0-3

Steaua – Poli Timişoara   1-0

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png