Dinamoviştii, faţă în faţă cu "coşmarul" CFR Cluj


    În urmă cu o lună,  CFR s-a impus la  Bucureşti cu 2-0FOTO: Sportpictures.eu
În urmă cu o lună, CFR s-a impus la Bucureşti cu 2-0FOTO: Sportpictures.eu

„Roş-albii” îşi reîntâlnesc „coşmarul”, CFR Cluj. Ultimul lor succes în faţa celor din Gruia a fost în aprilie 2013, în Liga I, de atunci bucureştenii înregistrând două remize şi şapte înfrângeri.

Dinamoviştii au parte de un adversar dificil în sferturile Cupei Ligii. Recent, ardelenii s-au impus în campionat, 2-0, şi au stopat seria de zece jocuri fără eşec a celor din „Ştefan cel Mare”, în toate competiţiile. Dar, nu e prima dată când bucureştenii sunt opriţi de clujeni din seria lor de invincibilitate: în 2006 – 2007, tot cu Rednic pe bancă, „câinii” au pierdut după 13 meciuri, 1-2, scor înregistrat în noiembrie 2006.

A urmat o perioadă în care succesul a fost împărţit, dar în ultimele zece partide, mai exact din aprilie 2013, cei din Capitală nu şi-au mai răpus rivalii, iar clujenii au reuşit două remize şi şapte victorii. Nici „Puriul” nu a fost norocos de-a lungul timpului contra CFR-ului, în cele zece ocazii în care i-a întâlnit, a avut patru victorii, un egal şi cinci înfrângeri. Oricum, roş-albii sunt „blestemaţi” în faţa clujenilor: de-a lungul timpului jucători importanţi s-au accidentat grav în întâlnirile directe sau s-a produs celebrul episod din 2010, când N’Doye a petrecut peste măsură, ceea ce a dus la un scandal monstru în lot, încheiat cu greva grupului condus de Florin Bratu.

Gazdele n-au mai bătut în «Groapă» de şase ani

Meciul din această seară se va disputa pe stadionul Dinamo, acolo unde elevii lui Rednic nu i-au bătut pe clujeni din vara lui 2009, gol Marius Niculae, adică de peste şase ani. Simţind miza, organizatorii au creat pachete speciale de bilete, cu preţuri promoţionale, şi ca exemplu în galerie un tichet costă 15 lei, ceea ce oferă acces la jocul cu CFR, dar şi cu ASA, disputa de sâmbătă. 

Program sferturi Cupa Ligii

Miercuri

Chiajna – ASA    ora 18.15

Dinamo – CFR    ora 21.00

Joi

Viitorul – Astra    ora 18.15

Steaua – Poli Timişoara    ora 21.00

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png