Dispare Gică Hagi din fotbalul românesc?

Ultima actualizare:

    Gică Hagi a început  să se sature de  fotbalul românesc
Gică Hagi a început să se sature de fotbalul românesc

În lupta pentru titlu cu FCSB, Viitorul lui Hagi s-a împiedicat neaşteptat, pe teren propriu, în meciul cu Craiova. Înfrângerea (0-1) nu l-a înfuriat aşa tare pe „Regele” Hagi aşa cum au făcut-o în schimb unele opinii critice lansate asupra sa după victoria în deplasare cu Astra (3-1).

S-a spus atunci că echipa lui Hagi a câştigat în urma unei reciprocităţi, preţul plătit giurgiuvenilor fiind facilitarea accesului în semifinalele Cupei României. „Sunt dezamăgit total, total, total! Nici nu ştiu de ce am început proiectul ăsta aici. Spuneţi-mi, mai pot să stau sau să plec? E cel mai bine, decât să facem comedie. Trebuie să mă gândesc şi probabil că soluţia cea mai bună este să dispar, să ies din scenă”, a spus Gică Hagi, cu amărăciune în glas. „Se ajunge la penibilitate. N-aveţi respect pentru copiii ăştia tineri? Dar chiar aşa am ajuns? E lipsă totală de respect”, a completat apoi fostul internaţional. Legat de „accidentul” cu Craiova, Gică Hagi a pus eşecul pe programul aglomerat din această perioadă. „Fotbalul de performanţă se joacă la trei zile, cu toate că noi ne-am fi dorit mai multe zile de odihnă. Dacă vor să facă performanţă, jucătorii trebuie să se obişnuiască, altfel vor claca”, a precizat tehnicianul Viitorului.

Finul Becali îi ia apărarea

simeon stalpnicul png

Patronul FCSB, Gigi Becali, a sărit în apărarea naşului său de cununie, în ciuda faptului că cei doi s-au certat la cuţite în trecut. „Chiar dacă i se dă Liga Campionilor sau un miliard de euro, Gică Hagi nu face blat! Are dreptate omul, a băgat atăţia bani şi atâta suflet. Cum să facă Hagi blat vreodată?”, a spus Becali. Totuşi, nu e prima dată când Gică Hagi e acuzat de jocuri necurate, de pomină rămânând acel 5-2 reuşit chiar contra Stelei lui Becali, rezultat care a salvat Viitorul de la retrogradare în urmă cu câţiva ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net