Dispare Gică Hagi din fotbalul românesc?


    Gică Hagi a început  să se sature de  fotbalul românesc
Gică Hagi a început să se sature de fotbalul românesc

În lupta pentru titlu cu FCSB, Viitorul lui Hagi s-a împiedicat neaşteptat, pe teren propriu, în meciul cu Craiova. Înfrângerea (0-1) nu l-a înfuriat aşa tare pe „Regele” Hagi aşa cum au făcut-o în schimb unele opinii critice lansate asupra sa după victoria în deplasare cu Astra (3-1).

S-a spus atunci că echipa lui Hagi a câştigat în urma unei reciprocităţi, preţul plătit giurgiuvenilor fiind facilitarea accesului în semifinalele Cupei României. „Sunt dezamăgit total, total, total! Nici nu ştiu de ce am început proiectul ăsta aici. Spuneţi-mi, mai pot să stau sau să plec? E cel mai bine, decât să facem comedie. Trebuie să mă gândesc şi probabil că soluţia cea mai bună este să dispar, să ies din scenă”, a spus Gică Hagi, cu amărăciune în glas. „Se ajunge la penibilitate. N-aveţi respect pentru copiii ăştia tineri? Dar chiar aşa am ajuns? E lipsă totală de respect”, a completat apoi fostul internaţional. Legat de „accidentul” cu Craiova, Gică Hagi a pus eşecul pe programul aglomerat din această perioadă. „Fotbalul de performanţă se joacă la trei zile, cu toate că noi ne-am fi dorit mai multe zile de odihnă. Dacă vor să facă performanţă, jucătorii trebuie să se obişnuiască, altfel vor claca”, a precizat tehnicianul Viitorului.

Finul Becali îi ia apărarea

simeon stalpnicul png

Patronul FCSB, Gigi Becali, a sărit în apărarea naşului său de cununie, în ciuda faptului că cei doi s-au certat la cuţite în trecut. „Chiar dacă i se dă Liga Campionilor sau un miliard de euro, Gică Hagi nu face blat! Are dreptate omul, a băgat atăţia bani şi atâta suflet. Cum să facă Hagi blat vreodată?”, a spus Becali. Totuşi, nu e prima dată când Gică Hagi e acuzat de jocuri necurate, de pomină rămânând acel 5-2 reuşit chiar contra Stelei lui Becali, rezultat care a salvat Viitorul de la retrogradare în urmă cu câţiva ani. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg