Dragoş Grigore face nuntă la vară!

simeon stalpnicul png

Dragoş Grigore pare un fotbalist atipic pentru generaţia din care face parte. În timp ce colegii de vârsta lui nu ezită să apară pe coperţile tabloidelor cu noile cuceriri, fundaşul de numai 24 de ani şi-a întemeiat deja o familie.

Dacă în urmă cu patru ani Dragoş şi iubita sa, Ilona (23 ani) au spus „Da" în faţa ofiţerului stării civile, acum ei vor să-şi oficilizeze relaţia şi în faţa lui Dumnezeu. Nunta va avea loc în oraşul natal al stoperului, Vaslui, acolo unde s-a înfiripat şi povestea de dragoste dintre cei doi.

„Răbdarea este cuvântul care îl caracterizează pe Dragoş. Îşi doreau de mult să facă şi cununia religioasă, însă au vrut să iasă totul ca la carte.Petrecerea va avea loc în Vaslui, la unul dintre restaurantele lor preferate. Eu le doresc casă de piatră şi să aibă mulţi moştenitori băieţi, pe care să-i pot îndruma spre o carieră fotbalistică", ne-a declarat antrenorul care l-a propulsat pe Grigore spre fotbalul mare, Ioan Sdrobiş, care acum caută talente pentru Dinamo.

Este om de bază la Dinamo

Fundaşul a început fotbalul la Vaslui, acolo unde a fost descoperit de către cel poreclit „Părintele", care l-a ajutat pe parcursul carierei, recomandându-l pentru un transfer în Ştefan cel Mare.

Acum dinamovistul are sprijinul conducerii, Cristi Borcea fiind cel care îl încurajează de fiecare dată.

Pe lângă faptul că este unul dintre titularii lui Ciobotariu, Dragoş Grigore a făcut şi pasul către echipa naţioală. În mandatul selecţionerului Victor Piţurcă, dinamovistul a fost convocat pentru două partide, contra Ciprului şi Uruguayului.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg