Dramă pentru Andone în Arabia Saudită! A retrogradat după un scenariu incredibil

Tehnicianul de 54 de ani a fost instalat pe banca celor de la Al-Ittifaq pentru ultimele cinci etape de campionat, cu obiectivul de a păstra în prima ligă un club care nu picase niciodată în a doua divizie.

În ultima etapă a campionatului, formaţia din Dammam n-avea voie să piardă într-o deplasare infernală, pe terenul celor de la Al-Ahli Jeddah, acolo unde evoluează Eric, fosta vedetă a Pandurilor.

Meciul a început excelent pentru Al-Ittifaq, care a deschis scorul în minutul 12. De aici încolo însă, totul s-a năruit. Cu Eric titular, Al-Ahli a egalat în minutul 17. Şi la 1-1, elevii lui Andone erau salvaţi de la retrogradare, datorită rezultatelor din restul meciurilor.

Finalul meciului cu Al-Ahli a fost însă crunt! În minutul 90+4, unul dintre jucătorii lui Andone a înscris în proprie poartă, trimiţând-o pe Al-Ittifaq în liga secundă, pentru prima dată în istoria clubului.

Echipa lui Andone s-a clasat pe locul 13 din 14 cu 26 de puncte, la fel ca şi Al-Shoalah, prima formaţie care s-a salvat de la retrogradare. Departajarea s-a făcut după rezultatele directe, Al-Shoalah câştigând ambele întâlinri cu Al-Ittifaq, în acest sezon.

Aşteaptă un miracol

Cum Al-Ittfaq a retrogradat pe linie sportivă, de acum, salvarea ar putea veni doar de la federaţie. E posibil ca forul de la Riad să mărească numărul de echipe din prima ligă, de la 14 la 16, caz în care nicio echipă din primul eşalon n-ar mai retrograda. O decizie în acest sens se va lua în următoarele zile.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Silvio Berlusconi la o reuniune a partidelor de centru dreapta la Villa Grande din Roma FOTO EPA-EFE
depozite gnl
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg