După ce s-au jignit, acum MM şi Narcis se ţin de gât


    Mihai Stoica a revenit în Ghencea
Mihai Stoica a revenit în Ghencea

Narcis Răducan şi Mihai Stoica s-au împăcat după ce recent s-au atacat prin declaraţii dure. La antrenamentul din această dimineaţă, primul condus de Mihai Stoichiţă, Narcis şi MM au ieşit împreună pe teren, ultimul ţinîndu-l de gât pe celălalt, totul petrecându-se sub ochii lui Gigi Becali.

În octombrie 2011, după ce a plecat din Ghencea, MM l-a acuzat pe Narcis Răducan pentru situaţia echipei, iar acesta l-a atacat referindu-se la episodul în care MM a lovit un suporter stelist.

Mihai Stoica, în octombrie: "Când l-am luat pe acest Forrest Gump de la echipa a doua de la Piatra Neamţ n-avea nici o secundă experienţă în domeniul acesta. Acum văd că vrea să demonstreze că face şi el ceva pentru care ia banii de la Steaua: dă replici. În 3 ani de zile mi-a facut 3 propuneri de jucători, dintre care pe unul îl trimisesem eu să îl urmărească. Cînd el se pregatea de maraton, eu m-am dus să văd Chiajna cu Braşov. Jucam cu Mioveni; l-am întrebat: Narcis, ştii cine e Coca? El zice «nu». E portarul de la ei, dacă nu apără Hăisan, atunci e Coca. Pune-te la punct cu astea că tu ar trebui să mi-i spui mie".

Narcis Răducan, în octombrie: "Am vazut prin presă că un ziarist, probabil cel mai mare, a zis că am alergat la cross. Aveam două variante: să alerg sau să bat suporterii pe stadion sau la nunta. Am ales prima variantă. A fost după o victorie şi a fost ceva caritabil".

MM a mai dat declaraţii "războinice" şi la adrea lui Gigi Becali dar apoi şi-.a schimbat total atitudinea."Decât să mai lucrez cu Gigi Becali, mai bine trăiesc într-o cutie de carton!".

"Pe primul plan e binele echipei, iar problemele dintre mine şi Mihai Stoica nu au fost atât de grave. Am avut o discuţie şi am stabilit să dăm dovadă de maturitate. Important e ca Steaua să facă performanţă!", a spus acum Narcis Răducan, managerul sportiv al Stelei.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg