Duru: «Rapid e în Liga a II-a! Nu au făcut memoriu la TAS!»

Ultima actualizare:

    Viorel Duru
Viorel Duru

Directorul Administraţiei de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a anunţat că giuleştenii vor evolua în liga secundă, iar şefii nu au făcut memoriu la TAS în privinţa licenţierii.

"În momentul de faţă Rapid este în Liga a II-a. Nu a primit licenţa pentru Liga I şi echipa a fost retrogradată în Liga a II-a, totul este clar din acest punct de vedere. Din ce ştiu eu, doar Universitatea Cluj a făcut memoriu la TAS în ceea ce priveşte licenţa, nu şi Rapid. O să cerem la TAS să se judece cu celeritate cazul Universităţii Cluj, pentru că până la 20 iunie trebuie să ştim exact cine va evolua în ediţia următoare a Ligii I", a spus Duru pentru Mediafax.

"În Liga a II-a nu are nevoie de licenţă. Obligaţia de a deţine licenţă în Liga a II-a s-a suspendat. Pentru a evolua în Liga a II-a Rapid, ca şi toate celelalte cluburi, trebuie să se înscrie la FRF până cu 30 de zile înainte de începerea competiţiei. Asta ar însemna cam până la 15 iulie, dar nu sunt sigur de această dată, trebuie să verific", a mai spus acesta.

"Clubul Rapid poate solicita înscrierea în Liga a II-a sau poate refuza să se înscrie, asta este decizia exlusivă a conducerii. Dacă vor să se înscrie în altă ligă asta depinde de dânşii. Dar acum Rapid se află în Liga a II-a"

Viorel Duru, director administraţia de licenţiere FRF

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net