E sigur, România nu mai poate câștiga grupa în Liga Națiunilor

Ultima actualizare:

    Schaub a restabilit egalitatea în meciul Austria - Irlanda de NordFoto: Guliver/ GettyImages
Schaub a restabilit egalitatea în meciul Austria - Irlanda de NordFoto: Guliver/ GettyImages

Singurul meci disputat duminică în etapa a cincea a Grupei 1 a Diviziei B a Ligii Națiunilor a adus o lămurire în ceea ce privește naționala României.

După ce Austria a învins, pe propriul teren, cu scorul de 2-1 Irlanda de Nord, aceasta s-a distanțat la 8 puncte de echipa noastră, care, astfel, știe sigur că nu mai poate câștiga grupa. Nici măcar dacă va primi de la UEFA cele trei puncte pentru meciul nedisputat contra Norvegiei. Dacă acestea vor veni și forul continental nu va lua o altă decizie, atunci va mai apărea o clarificare în ceea ce privește naționala noastră: aceasta nu va mai putea retrograde din Divizia B, indiferent de rezultatul pe care îl va obține, mâine seară, la Belfast, cu Irlanda de Nord. În acest moment, fără punctele din meciul cu Norvegia, România are 4 puncte, iar nord-irlandezii 1 punct, cel obținut în fața ”tricolorilor”, la București, în prima etapă.

Situația putea sta mult mai complicat pentru noi, dacă Irlanda de Nord nu scăpa duminică printre degete măcar un egal la Viena, acolo unde au condus până în minutul 81, grație golului marcat de Magennis, în minutul 75. Gazdele însă au egalat prin Schaub, pentru ca Grbic să aducă victoria cu trei minute înainte de final.

image
image
image
image
image
image
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg
Tatarusanu jpg