Ea susţine că are un copil cu Ioan Becali


    Aida Kominek  Giurumescu şi-a  făcut pentru prima  dată apariţia în  sala de judecată  în România
Aida Kominek Giurumescu şi-a făcut pentru prima dată apariţia în sala de judecată în România

Aida Kominek Giurumescu (40 de ani) s-a prezentat, în premieră, în faţa unei instanţe româneşti şi vrea ca Ioan Becali să recunoască faptul că e tatăl lui Bernhard (9 ani). La Judecătoria Sectorului 1 s-a consumat ieri încă un episod din procesul de paternitate. Aceasta, reprezentată de tatăl ei, avocatul Nicolae Giurumescu, l-a chemat la tribunal pe machidon încă din 2006 dar până în prezent nu a reuşit să aibă câştig de cauză.

Povestea de dragoste dintre Aida Giurumescu, actuală Kominek în urma căsătoriei, şi Ioan Becali a avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani. Femeia susţine că din decembrie 2002, de când l-a născut pe Bernhard, a fost nevoită să fugă din ţară pentru că fostul agent de jucători a ameninţat-o cu represalii dure.

S-a mutat, cu tot cu copil, în Austria, s-a recăsătorit şi acum poartă numele soţului, Kominek. Dar nu a vrut să lase lucrurile aşa şi i-a intentat proces lui Giovani Becali, acţiunea fiind deschisă atât în ţara adoptivă, Austria, cât şi în România încă din 2006.

Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză şi le-a cerut omologilor de la Bucureşti să-l oblige pe Becali să efectueze testul ADN pentru paternitate. El a refuzat, iar la una dintre înfăţişări, ce a avut loc în trecut la Judecătoria Sector 1, fratele său Victor l-a "reprezentat".

Atunci se pare că acesta ar fi oferit 40.000 de euro pentru a "stinge" procesul, dar a fost refuzat.

Aida Kominek Giurumescu provine dintr-o familie stabilă financiar, tatăl ei este avocatul care o reprezintă în acest caz, iar doleanţa lor este simplă: vor doar ca Ioan Becali să recunoască că este tatăl copilului.

Cum nici ieri, fostul impresar nu s-a prezentat în faţa judecătorului, va fi stabilit un nou termen, iar Giovani e obligat să se supună testului de paternitate. Acesta a recunoscut că o cunoaşte pe Aida dar a negat că a avut vreo legătură amoroasă cu ea.

În plus, dacă s-ar dovedi că spusele actualei doamne Kominek ar fi adevărate, mariajul machidonului cu Stella ar avea mult de suferit. Totuşi, există şi o parte pozitivă pentru Giovani în tot acest scandal.

Dacă s-ar dovedi că într-adevăr micuţul Bernhard este fiul său, atunci acesta ar deveni primul băiat din familie, pentru că Giovani, fratele său, Victor, dar şi vărul lor, Gigi, au doar fete.

Patronul Stelei şi totodată vărul lui Ioan Becali, Gigi, a declarat încă de la începerea procesului, în 2006, că o cunoaşte pe Aida dar că aceasta era o femeie de moravuri uşoare care obişnuia să ceară bani foştilor iubiţi.

"O ştiu pe Aida din 1990. A fost şi la mine în casă. Era combinată cu un machedon din Constanţa şi- l santaja pe bietul baiat. I-am dat bani ca să-l lase în pace", spunea acesta atunci.

Apoi, a explicat legătura dintre Giovani şi Aida: "Nu ştiu dacă Giovani s-a culcat cu ea, dar dacă a făcut-o, a fost aşa cum o faci cu orice curvă. Nu era vorba de o relaţie sau de însurătoare". El a anunţat chiar că a ajutat-o financiar pe fosta dansatoare după ce l-a născut pe Bernhard. "I-am dat bani, dar aşa cum i-aş fi dat oricărei mame care vine şi plânge că nu are cu ce lua pamperşi. I-am dat o mie de dolari şi după aia i-am zis: «Du-te şi lasă-mă»", a mai povestit atunci Gigi Becali.

Dana Petrescu, singură la proces

"Bursucul" şi Dana s-au despărţit încă din 2003, de când fostul internaţional a aflat că soţia sa îl înşela cu Radu Niculescu, ex- jucător la FC Naţional. Petrescu a pus capăt relaţiei, dar în urma mariajului au rezultat două fete, Rebecca (18 ani) şi Beatrice Chelsea (14 ani).

Dana Petrescu a venit fără avocat la proces, obţinând o amânare

simeon stalpnicul png

De atunci, acesta le oferă copiilor câte 3.000 de dolari lunar, dar acum Dana vrea mai mulţi bani. De aceea, femeia care şi-a păstrat numele de familie dobândit în timpul căsătoriei, a intentat proces la data de 9 martie, iar primul termen a avut loc ieri.

Însă, după două ore şi jumătate, cât a aşteptat să-i vină rândul, a cerut amânarea, mai ales că a venit singură fără să fie reprezentată de un avocat. A părăsit sala fără a da vreo declaraţie presei dar va reveni la Judecătoria Sector 1 la data de 22 mai, atunci când a fost fixat termenul.

Dana chiar şi-a surprins fostul soţ prin această acţiune dar a motivat că nevoile financiare ale fetelor au crescut. În plus, "Bursucul" este acum antrenorul ruşilor de la Kuban Krasnodar iar salariul său a crescut la două milioane de euro pe sezon, înţelegere valabilă până în 2015.

Tehnicianul nu a fost prea încântat de acţiunea fostei soţii şi chiar a declarat: "Nu cred că va avea câştig de cauză. Rebecca a împlinit deja 18 ani şi nu mai sunt obligat să-i plătesc pensie alimentară. Sincer, nu ştiu ce să cred, îmi iubesc fetele şi nu aş renunţa la ele niciodată. Relaţiile dintre noi sunt foarte strânse, iar ele ştiu cel mai bine asta".

«Aida se poate impune, Dana Petrescu e oribilă»

Stilistul anului 2011, Ana Maria Cornea, a analizat pentru "Click!" ţinutele celor două femei, concluzia fiind că fosta soţie a lui Dan Petrescu arată "ca la piaţă", în timp ce fosta amantă a lui Giovani s-a prezentat adecvat.

Despre Dana Petrescu- "E oribilă. Arată ca şi cum s-ar duce la piaţă şi nu într-o sală de judecată. Putea să-şi pună şi ea o fustă, un sacou, un costum, dar aşa arată foarte ieftin şi urât. E lipsită de stil, de atitudine, e necoafată, nevopsită şi nemachiată".

Despre Aida Giurumescu- "E îmbrăcată adecvat pentru o prezenţă în sala de judecată. A ales o ţinută prin care te poţi impune pentru că îmbrăcată de piaţă nu te bagă nimeni în seamă. Ar fi putut să-şi pună o pată de culoare, ceva care să-i mai lumineze faţa".

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg