Edi Iordănescu: "M-am săturat să tot joc cu Dinamo"


    Edi Iordănescufoto: Click!
Edi Iordănescufoto: Click!

Pandurii şi Dinamo vor juca disputa derby-ul optimilor Cupei României, cele două echipe întâlnindu-se pentru a treia oară în acest sezon. Prima dată s-au confruntat în Cupa Ligii, 2-0 pentru bucureşteni, şi apoi în Liga I, scor 2-2. Antrenorul gorjenilor Edi Iordănescu nu e încântat că întâlneşte acelaşi adversar.

"M-am cam săturat să joc cu Dinamo. Prea mult. Am jucat de două ori în semifinale, apoi în campionat, trei victorii. Acum am mai jucat cu Dinamo şi am ratat victoria printre degete, apoi a venit meciul din Cupa Ligii. Îmi e greu să mă pronunţ referitor la acest joc, nu suntem decişi cum vom aborda jocul. E un adversar care traversează o perioadă foarte bună şi sigur va fi un joc deschis oricărui rezultat", a spus Iordănescu.

"Suporterii sunt bucuroşi, întâlnim din nou Dinamo, echipă de tradiţie. Cred că orice microbist vrea să vadă astfel de meciuri. Raportul de forţe este sensibil egal, am făcut un egal, am pierdut un meci, dar senzaţia a fost că puteam obţine mai mult. Nu ne temem de acest joc. Jucăm şi aproape de casă, să nu zic acasă. Vreau să jucăm bine şi să ne calificăm mai departe", a spus preşedintele Narcis Răducan.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg