Ele îi poartă noroc lui «Lippi»!

simeon stalpnicul png

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic stă o femeie cel mai puţin la fel de puternică. Dacă la asta se mai adaugă şi o discreţie totală, atunci cunoaşterea acestei reprezentante a sexului frumos chiar devine o miză.

Aşa stau lucrurile în cazul Corneliei Stoichiţă, nimeni alta decât soţia tehnicianului Stelei, Mihai Stoichiţă, pe care foarte puţini o cunoaşteau până acum.

Cornelia a condus toată ziua BMW-ul soţului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În ciuda celebrităţii soţului ei, Cornelia a refuzat întotdeauna să iasă public. Consoarta antrenorului a fost dată de gol ieri, când a fost surprinsă de fotoreporterii Click! conducând BMW-ul X6 pe Calea Floreasca.

Când a oprit maşina, a fost acostată de un cerşetor pe care l-a refuzat. Motivul pentru care Cornelia a avut mare nevoie de maşina soţului ei a fost acela de a o lua de la şcoală pe Alexandra, fiica de 15 ani a cuplului, şi ea o prezenţă destul de discretă până acum, având în vedere că fetele de vârsta ei sunt deja în centrul atenţiei. "Smântânica", aşa cum este poreclită Alexandra, învaţă la o şcoală particulară din zona Aero Băneasa iar în faţa instituţiei a fost aşteptată de mama sa.

În timp ce îşi aştepta fiica, Cornelia a butonat telefonul mobil

simeon stalpnicul png

De menţionat este faptul că soţia antrenorului stelist stă prost cu răbdarea, aceasta fumând ţigară de la ţigară cât timp şi-a aşteptat fata.

Fanii Stelei au terorizat-o pe fetiţă!

Alexandra Stoichiţă n-a fost însă tot timpul la fel de retrasă din viaţa publică, ci un episod care s-a întâmplat în 2010 a determinat-o să nu se mai expună. "Smântânica" a mers pe Ghencea, la un meci al Stelei, când pe banca roş-albaştrilor era chiar tatăl său, dar a avut "norocul" ca echipa să piardă.

Înjurăturile adresate tatălui său în acel moment au şocat-o pe fata care n-avea nici 13 ani şi care a vrut să plece de la stadion. "Am greşit când am adus-o la un meci pe fiica mea. A suferit! E un copil, are alte orizonturi faţă de cele din fotbal", a declarat atunci şi Mihai Stoichiţă.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
cub raluca podea png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg