EXCLUSIV Gigi Becali: «Mă doare-n cot de Steaua»

Ultima actualizare:

    Andrei Prepeliţă şi coechipierii  de la Steaua au muncit mult  pentru titlu, dar încă nu au  fost răsplătiţi pentru  performanţa obţinută (Foto: medifax)
Andrei Prepeliţă şi coechipierii de la Steaua au muncit mult pentru titlu, dar încă nu au fost răsplătiţi pentru performanţa obţinută (Foto: medifax)

Perioadă de maximă agitaţie la Steaua. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost numit ieri la Al-Hilal, iar foştii elevi de la Steaua „se roagă” de el să-i ia în Arabia. Fotbaliştii campioanei nu-şi mai doresc să rămână la echipă supăraţi fiind de modul în care i-a tratat şi le-a vorbit patronul Gigi Becali în momentul în care s-au întâlnit, în ziua în care finanţatorul a avut permisie de o zi în libertate de la închisoare.

Atmosfera de la echipa campioană este la un pas să explodeze. Echipa se va „dezintegra" rapid, susţin apropiaţii clubului din Ghencea, iar cel care a dat tonul plecărilor a fost  Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul care a adus Stelei două titluri consecutive a fost numit ieri oficial antrenor la Al-Hilal, în Arabia Saudită, iar foştii săi elevi doresc să-i copieze exemplul. Nu doar din dorinţa de a câştiga mai bine, ci mai ales pentru că sunt nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi la Steaua şi le este frică de viitorul sumbru, mai ales că omul lor de bază în relaţia cu patronul Gigi Becali nu va mai fi alături de el.

Nu mai vrea nimeni să rămână. Steaua este Steaua, însă atunci când nu ai sprijin şi eşti în bătaia vântului, nu-ţi convine să stai", ne-a mărturisit un apropiat al campioanei. Problemele nu sunt legate strict de plecarea lui Reghe, ci şi de latura financiară. Steliştii sunt neplătiţi de patru luni, au nu mai puţin de nouă meciuri nerecompensate cu primele aferente şi chiar restanţe la bonusul de Liga Campionilor, din sezonul trecut.

În plus, pentru mulţi dintre ei, discursul lui Gigi Becali a fost „bomboana pe colivă": "A rămas toată lumea cu un gust amar după întâlnirea cu Gigi Becali. În ziua în care a avut liber de la închisoare a vorbit cu jucătorii şi le-a spus clar că nu-l interesează soarta echipei. A spus că-l doare-n cot, că nu-l interesează decât de banii din Liga Campionilor! Apoi când s-a pus problema primelor pentru Cupa României, în cazul în care echipa ar fi câştigat, a râs şi a răspuns cu acelaşi limbaj că e ziua lui liberă şi că nu-şi bate capul cu astfel de tâmpenii. I s-a spus că cei de la Astra joacă pe prime de 15-20.000 de euro şi doar a râs... Nici măcar un mulţumesc pentru treaba bună făcută în campionat sau să felicite echipa în vreun fel. Nimic", ne-a mai povestit aceeaşi sursă, sub protecţia anonimatului. Gigi Becali nu a scăpat de apostrofările jucătorilor nici la petrecrea de titlu, atunci când băieţii şi-au amintit de promisiunile deşarte făcute de patron şi au scandat cerându-şi drepturile.

Laurenţiu Reghecampf

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf a fost numit ieri antrenor la Al-Hilal, arabii anunţând mutarea pe site-ul lor oficial. Reghe a semnat un contract valabil doi ani, saudiţii urmând să-i plătească în această perioadă cinci milioane de dolari. Patronul Stelei însă nu este de acord ca acesta să plece gratis şi cere un milion de euro pentru rezilierea contractului. În cazul în care arabii nu vor plăti, clauza va fi achitată chiar de Laurenţiu Reghecampf.

A primit ameninţări cu moartea. Venirea lui Reghecampf nu este văzută cu ochi buni de către toţi fanii echipei din Riad. Românul îl înlocuieşte pe  Sami Al-Jaber, cel care este un adevărat idol pentru suporterii lui Al-Hilal. Tocmai de aceea, fanii au făcut o pagină dedicată lui Al-Jaber, în care-l susţin pe fostul fotbalist şi-l atacă pe Reghecampf. Mai mult decât atât, unii dintre fani, furioşi de schimbare, chiar au scris mesaje în care l-au ameninţat cu moartea pe Reghe.

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg