EXCLUSIV Mihai Neşu, divorţ cu probleme?

Ultima actualizare:
În urma accidentului, și-a rupt o vertebră
În urma accidentului, și-a rupt o vertebră

Mihai Neşu a revenit în fotbalul românesc ca analist video la „U” Cluj şi e decis să-şi facă ordine în viaţă. De aceea, fostul internaţional, acum imobilizat într-un scaun cu rotile, a decis să intenteze proces de divorţ. Numai că totul a luat o turnură neaşteptată.

La 10 mai 2011, viaţa lui Mihai Neşu şi a familiei sale s-a schimbat total. Atunci, la un banal antrenament, fotbalistul român, care evolua la Utrecht, a suferit o fractură de coloană cervicală, care l-a imobilizat pentru totdeauna într-un scaun cu rotile. Neşu, pe atunci de 28 de ani, o avea lângă el pe Laura Maria, soţia sa şi cea alături de care trăise o poveste de dragoste ca în poveşti. S-au întâlnit în liceu, s-au îndrăgostit şi totul s-a încheiat cu o nuntă ca în poveşti.


    Maria la părăsit pe Mihai la scurt timp după accident
Maria la părăsit pe Mihai la scurt timp după accident

Numai că, după accident, totul s-a schimbat. La aproximativ un an şi jumătate de la accident, în noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri, confirmate apoi, ale separării celor doi. Iniţial, s-a zvonit şi că cei doi au divorţat în secret, la notar, şi că fiecare şi-a văzut în continuare de viaţă. Numai că lucrurile nu au stat deloc aşa. Revenit la Oradea, unde locuieşte în casa părintească, Mihăiţă Neşu a intentat divorţ. Introdusă de fostul fotbalist la o lună după decesul mamei sale, acţiunea a avut prima înfăţişare joi, la Judecătoria Oradea. În mod normal, aceasta ar fi trebuit să fie şi ultima, dacă era un divorţ de comun acord, având în  vedere că cei doi nu au copii. Numai că, surprinzător, cauza a fost amânată, pentru  soluţionarea cererii de recuzare depusă de una din părţi! În limbaj juridic, „recuzarea poate fi făcută de una dintre părţi în momentul în care consideră că judecătorul nu poate fi imparţial”. Adică dacă este o cunoştinţă a uneia dintre părţi, sau rudă, sau are tangenţe cu reclamantul sau pârâtul. Însă, această recuzare atrage atenţia asupra unui alt fapt, cu totul nou: cei doi soţi au încă divergenţe legate, probabil, de împărţirea bunurilor acumulate în cei 14 ani de căsnicie, contrazicând astfel zvonurile care spuneau că totul a fost împărţit încă din 2012. Dacă cei doi ar fi fost înţeleşi dinainte, pronunţarea divorţului ar fi fost o simplă formalitate şi cererea de recuzare nu ar fi venit niciodată.

Erau împreună de la 16 ani

nesu jpeg

Mihai Neşu şi Maria s-au îndrăgostit în liceu, pe când amândoi aveau doar 16 ani. Au fost de nedespărţit şi nunta a venit firesc, în 2006. După accident, Maria a rămas alături de soţul ei încă un an, separându-se de acesta în noiembrie 2012.

Şi-a rupt coloana în mai 2011

Maria la părăsit pe Mihai la scurt timp după accident
Maria la părăsit pe Mihai la scurt timp după accident

La 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament făcut cu echipa sa, FC Utrecht, din prima ligă olandeză. La un banal duel, din cele care se petrec cu miile în cariera unui jucător, Neşu a fost lovit fără intenţie de colegul său Alje Schut şi şi-a rupt o vertebră. „Nu-mi simt corpul!”, le-a spus el doctorilor şi coechipierilor veniţi în jurul lui. A fost operat imediat în Olanda. Două săptămâni mai târziu, a fost scos de la terapie intensivă şi a putut să respire fără masca de oxigen. A urmat pas cu pas indicaţiile medicilor, a făcut şi trei luni de tratament la o clinică specializată din SUA şi acum poate mişca mâna dreaptă şi capul. La începutul anului 2012 a lansat Fundaţia care îi poartă numele şi care ajută copiii cu dizabilităţi. În urmă cu două săptămâni a revenit în fotbal, fiind analistul video formaţiei Universitatea Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net