EXCLUSIV! «Sper să nu ne dea chinezii 5-6 goluri!»

Ultima actualizare:

Marian Rada a declarat, în exclusivitate pentru „Click!", că jucătorii s-au pregătit cât de bine au putut, dar că are nevoie de întăriri pentru a menţine Rapidul în prima parte a clasamentului.

Ponderea la echipă este de 60% puşti de la echipa a doua şi 40% jucători consacraţi, care au jucat şi în tur. Singura venire e Mardare, dar nu e suficient. Din cei 12 tineri pe care îi am în lot, nu cred că vor juca în retur mai mult de trei sau patru. Sunt conştient că nu vor confirma toţi în amicale, dar i-am luat pentru că am nevoie la număr. Cine nu va face faţă va pleca şi atunci trebuie să mai vină neapărat jucători. Oricum, ei n-au defilat nici în Liga a III-a, unde au fost bătuţi de Axintele cu 3-0, aşa că va fi foarte greu", ne-a spus Rada.

În ceea ce priveşte amicalele pe care le va susţine în Spania, Rada a declarat că se teme ca echipa sa să nu fie umilită de adversari.

Ne aşteaptă meciuri grele, cu Dnipro, locul 2 din Ucraina, Videoton, din Ungaria şi Guangzhou, campioana Chinei, antrenată de Lippi şi la care joacă paraguayanul Barios. Sper să nu luăm 5-6 goluri de la ei şi să ne facem de râs", a afirmat Rada.

Singurul optimism al antrenorului vine, culmea, din partea financiară a lucrurilor, adică cea care a adus Rapidul în pragul falimentului. "Datoriile vechi vor fi recuperate de jucători la masa credală, iar de acum vor fi cu salariile la zi. S-au dat deja banii pe decembrie şi mi s-a promis că aşa va fi de aici încolo. Aşa că au motivaţie", a afirmat antrenorul.

Rapid este în insolvenţă. 15 jucători au plecat deja, dar au mai rămas fotbalişti ca Herea, Ioniţă sau Grigore, cărora contractele de 200.000 şi 150.000 de euro pe an nu li s-au modificat. Banii pe decembrie au fost încasaţi integral, lucru care se va întâmpla şi de aici înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net