Familia i-a resuscitat cariera lui Tătărușanu!

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătăruşanu  a devenit titular  incontestabil  la Fiorentina
Ciprian Tătăruşanu a devenit titular incontestabil la Fiorentina

Ciprian Tătăruşanu a avut parte de o vară tumultoasă. După evoluţiile mai puţin convingătoare de la Campionatul European din Franţa, portarul căzuse în dizgraţia şefilor de la echipa de club, Fiorentina, care, potrivit presei, intenţionau să-l vândă. Românul a avut însă o revenire fantastică, iar acum a devenit indispensabil echipei “viola”. Secretul său? Sprijinul familiei!

Ciprian Tătăruşanu traversează acum o perioadă fastă a carierei. Asta după ce, în urmă cu doar câteva luni, şefii Fiorentinei, echipa sa de club, se gândeau serios să renunţe la serviciile golkeaperului de 30 de ani. După un turneul final deloc reuşit cu naţionala României, Tătăruşanu a revenit în Italia, însă prindea rar primul unsprezece. La un moment dat a intrat în echipă şi nimeni nu l-a mai scos din poartă! 

Fiorentina are o apărare de fier în Serie A, iar Ciprian a contribuit decisiv la acest capitol, primind doar 11 goluri în 12 meciuri. Cum se poate explica revenirea de senzaţie a fotbalistului? Simplu, susţin apropiaţii lui. Acesta a depăşit mai uşor perioada în care nu-i era foarte bine din punct de vedere profesional, cu ajutorul familiei. 

Soţia lui, Nety, i-a fost mereu alături, iar prezenţa celor doi băieţi l-a făcut pe portar să se deconecteze de la grijile pe care le avea cu fotbalul. “Sousa nu-l mai scoate de pe teren pe portarul român, iar Fiorentina are cea mai bună apărare din campionat după Juventus”, au notat jurnaliştii italieni.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net