Fiica lui Martin Tudor, distrusă după moartea tatălui: ”Spune-mi că e doar un coșmar”


    Carla, fiica lui Martin Tudor, era foarte apropiată de tatăl săuFOTO: Facebook
Carla, fiica lui Martin Tudor, era foarte apropiată de tatăl săuFOTO: Facebook

Șocul veștii decesului fostului portar al Stelei, Martin Tudor, a fost imens pentru întreaga lume a fotbalului românesc, dar devastator pentru cei doi copii ai săi.

Fata, care va împlini anul acesta 19 ani, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook, la scurt timp după ce a aflat nenorocirea: ”Tăticul meu cel drag... nu-mi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi te rog că e doar un coșmar... spune-mi că nu e adevărat... vei fi mereu în inima mea... te iubesc!”, a scris Carla Tudor. Ea mai are un frate, în vârstă de 13 ani. Cei doi copii au rămas împreună cu mama lor după divorțul de acum cinci ani, dar au păstrat o relație foarte apropiată și cu dublul campion al României. De altfel, așa cum a mărturisit pentru ”Gazeta Sporturilor” Victor Pițurcă, cel care îl cooptase în echipa sa de secunzi, Martin Tudor se gândea în permanență la copiii lui. ”A suferit mult de tot. Are şi doi copii, e o dramă, un dezastru. Nu vreau să vă spun cum ţinea la aceşti copii, nici nu pot exprima în cuvinte dragostea lui pentru ei”, a declarat Piți.

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a decedat luni dimineață, din cauza unui infarct suferit acasă, la Reșița, după micul dejun. El avea doar 43 de ani.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg