Filip, pe lista petrecăreţilor de la Dinamo

Ultima actualizare:

    Steliano Filip
Steliano Filip

Click! vă prezintă şi alţi “câini” care au confundat mingea cu paharul.

Steliano Filip s-ar fi îmbătat în seara premergătoare meciului din Cupa României cu Aerostar Bacău şi acum oficialii au pornit o anchetă, fundaşul riscând să nu mai prindă lotul şi chiar să fie amendat. Dar, actualul căpitan nu e singurul jucător al roş-albilor cu o viaţă extrasportivă zbuciumată, N’Doye, Tamaş sau Patrick Petre fiind exemple.

Delegaţia dinamovistă a fost cazată la un hotel din Piatra Neamţ, „câinii” disputând acolo partida cu Aerostar Bacău, contând pentru optimile Cupei. Bucureştenii s-au impus greu, pe final, scor 1-0, graţie lui Nemec, iar evoluţia ştearsă a unora, gen Filip, ar avea alte explicaţii. Conform prosport.ro, în noaptea dinaintea jocului, fundaşul s-a îmbătat în hotel şi abia la ora 5.00 dimineaţa a fost calmat de poliţişti. La petrecere ar mai fi participat şi alţi doi jucători, dar ei au încheiat „şpriţul” mult mai devreme. Miriuţă l-a folosit contra moldovenilor, i-a oferit şi banderola, dar a explicat că nu ştia de niciun incident. Totuşi, ieri s-a pornit o anchetă internă, iar tehnicianul a anunţat că va lua legătura inclusiv cu persoane din Piatra Neamţ pentru a afla adevărul. Dacă va fi găsit vinovat, Filip nu va mai îmbrăca tricoul alb-roşu o perioadă. „Am auzit ceva, dar n cred până la proba contrarie. Voi discuta cu ei şi dacă s-a întâmplat ceva, îi voi amenda. Avem un regulament de ordine interioară. O să sun şi nişte prieteni din Piatra Neamţ, am şi pe la Poliţie, sun şi la hotel. Eu dormeam atunci, dar acum am timp. Dacă e aşa cum se spune, vor plăti”, a spus Miriuţă. Iar, Filip are predecesori celebrii:

Ousmane N’Doye. Probabil e cel mai petrecăreţ din fotbalul românesc, dar atunci când era la Dinamo a avut multe escapade, fiind des la cluburile din Regie, acolo unde admira fetele ce dansau la bară. Dar, cel mai grav incident a fost în 2010. Echipa juca la Cluj, iar el i-a luat pe Diabate şi Kone şi au părăsit hotelul. Au petrecut până dimineaţa, iar colegii s-au revoltat, liderul fiind Bratu. Şefii l-au trimis pe „Bratone” la echipa a doua şi l-au protejat pe african, iar un grup de fotbalişti, solidari cu Bratu, au intrat în grevă şi au pelcat din cantonament. Dinamo a pierdut meciul cu CFR, 1-2.

Gabi Tamaş. Într-o zi, în 2008, a băut până dimineaţa şi beat fiind l-a sunat pe preşedintele Nicolae Badea căruia i-a spus că se lasă de fotbal şi se apucă de K1. Apoi, anul următor, a fost trimis la echipa secundă. Pedeapsa a venit ca urmare a unui episod petrecut în cantonamentul din Turcia. Atunci s-a îmbătat, a chemat masorii la trei dimineaţa, după care a vrut să-l bată pe secundul lui Rednic, Jean Vlădoiu.

Petre sau Nedelcearu. În martie acest an şi puştii lui Dinamo au arătat probleme comportamentale. Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, atunci împrumutat la Sepsi, au consumat băuturi alcoolice în avionul care ducea delegaţia naţionalei Under 21 la un turneu din Spania. Selecţionerul din aceea perioadă, Daniel Isăilă, i-a trimis a doua zi acasă şi i-a exclus din lot pe termen nelimitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net