Filmul autobiografic al lui Ronaldo: «A fost un copil nedorit»

image
Cristiano Ronaldo, alături de mamă şi de fiul lui, la premiera filmuluiFoto: AP

A apărut filmul biografic al vedetei Realului, iar fanii au acum acces la viaţa sa privată şi la detalii inedite dezvăluite de familie sau prieteni.

Premiera filmului documentar „Ronaldo” a avut loc la Londra, într-o atmosferă demnă de Oscar, de unde nu au lipsit covorul roşu şi o sumedenie de vedete ale fotbalului mondial. De asemenea, s-au aflat numeroase lucruri neştiute referitoare la el.Îmbrăcat la frac, portughezul a fost o gazdă bună pentru oameni ca Sir Alex Ferguson, Gary Neville sau Saha, ex-colegii de la Manchester United. Pelicula prezintă aspecte necunoscute din viaţa lui Cristiano Ronaldo, cum se comportă acasă, alături de familie sau de prieteni, şi arată secvenţe cu el în copilărie, când dădea cu mătura sau juca un meci “la pitici”.

“Scopul meu a fost să arăt cum sunt cu adevărat, în special fanilor mei. Oamenii vor aprecia filmul pentru că nu e ficţiune şi nu manipulează. E adevărul”, a spus Ronaldo, care a fost însoţit la eveniment de fiul şi de mama sa.

Echipa de producţie a petrecut 14 luni pe lângă fotbalistul lui Real pentru a realiza filmul, care la final vă arată o scenă emoţionantă. „Am vrut să fac avort, dar Dumnezeu nu a lăsat asta să se întâmple. Cristiano a fost un copil nedorit, însă mi-a adus numai bucurii”, a dezvăluit mama sa, Maria Dolores.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (6) jpg
arme ucraina
Arme chimice
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg