Fiul patronului de la Rapid, ameninţat cu moartea de către ultraşi!


    Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org
Valerii Moraru, patronul Rapiduluifoto: moldova.org

Violeta Moraru şi fiul său au fost agresaţi de suporterii rapidişti. incidentul s-a produs după meciul câştigat în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila, 3-1.

"Au fost foarte violenţi. Noi încercam să ieşim din parcare cu maşina. Strigau cuvinte urâte, au lovit maşina, au stricat oglinda. L-au ameninţat pe fiul meu, i-au zis să moară! Fără niciun motiv. A fost un grup de persoane care au mai fost violente, de la tribuna a II-a. Înainte erau agresivi verbal cu soţul meu, dar nu cu mine, şi nu fizic. A fost foarte neplăcut. Nu erau jandarmii. Era un grup de 20 de persoane. Voi face plângere penală! Sper să nu mai intre în stadion.Noi ducem o luptă ca Rapidul să iasă din insolvenţă, dar ce se întâmplă nu ne ajută. Foarte mulţi posibili parteneri ne refuză din cauza acestor incidente. Acest scandal nu a venit la un moment potrivit. Scandalurile nu sunt potrivite niciodată.Soţul meu a fost foarte supărat. Primul gând a fost că face un efort mare şi oamenii nu înţeleg asta şi să se retragă. Suntem atacaţi de acest grup. Avem planuri mari să facem multe, nu pot spune că asta e decizia finală, dar oricine s-ar fi comportat la fel", a declarat Violeta Moraru pentru Dolce Sport.

Fanii dezmint incidentul

"Despre ce vorbim? La ieșirea de la Tribuna 2, băieții, 15 persoane, s-au oprit să cînte o melodie în cinstea victoriei care ne-a adus pe primul loc. Doamna Moraru era în mașină și ieșea din parcare.

Băieții nu s-au dat la o parte din fața porții, continuînd să cînte și să se bucure. Doamna nu a putut să părăsească parcarea și a rămas în mașină. Nici un băiat nu i-a adresat nici un cuvînt și nimeni nu a agresat-o verbal sau fizic. Nici nu se uitau la ea. Toți erau într-o «horă» în care cîntau neîncetat în fața mașinii. Faza cu oglinda e deja basm. Ulterior au apărut domniile lor, jandarmii, și au început să-i bruscheze pe băieți. Atît a fost. Acesta este «marele atac», a declarat un fan al Rapidului la DigiSport.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg