Fotbaliada: Scheletul din Ghencea

Ultima actualizare:

Japiţă. Golan jegos. La Scheletul din Ghencea... Că ăsta suflet nu are. Carne nu prea. Creier, de unde să ocupe o cutie craniană vidă? Brav. Bate cu bodyguarzii. Nu mai vorbim de educaţie şi cultură. Un circar disperat&josnic care o comite pentru a i se aprecia devotamentul la nivelul unui patron cu zece clase mai idiot decât el. Dar, măcar creştin.

Auzi, în Macedonia, afară...să agresezi tu o femeie! Fie ea jurnalistă. Fie Doamna lui. Fiica lui. Curva lui plătită. Că cine ar sta lângă un animal scheletic? Paraşuta lui... oricinear fi, mitocane, este o FEMEIE! Este sexul mamei tale... Că, dacă scriu "mă-ti" zici că te înjur. Şi eu nu vreau să-ţi fac această onoare. Căci, te dispreţuiesc la valoarea ta. Şi, te ignor atât încât nici măcar în mă-ta nu te bag.

...Animal de stepă. Creatură humanoidă. Că faci de râs clubul care te-a luat cu filodormă, este treaba lui. Mie mi se cam rupe de Steaua, cum la fel zicea Gigi de Rapid. Ba, după comportamentele capilor seci de azi, orice nonorocire a Stelei mă bucură imens. De la ei am învăţat... deşi am un respect profund pentru Viorel Păunescu. Năstase Ilie. Ţopescu. Oţelea. Gaţu. Oameni, nu animale ca tine. Că te faci tu de râs, nu mai era nevoie. Eşti notoriu. Dar aici e România în joc. Cum crezi tu că vor fi trataţi acum românii în Macedonia ? Tu nu realizezi, mitocane, ce reacţii provoci!?

Domnilor de la PRO, nu mai băgaţi deloc Steaua în seamă cât mai lucrează acolo Scheletul. Embargo total. Căci , publicul nu se supără. Poate se supără "academicienii" de la Dolce. Care l-au făcut ziarist. Opiniot sportiv. Părerolog... cu un salar de căpitan de vas. Căci, la nivel de conduceri, aud că se face un schimb de salarii într-o blătuială balcanic-andoniană... Stârpiţi dromaderul ! Adrian Sârbu, dumneata care ai jucat pe deşte preşedinţi ai României, premieri , te împiedici de un schelet­? De o adunătură de oase nervoase? Isterice?! Distruge-l! Vei face bine ţării. Chiar şi Stelei. Căci, asta e gluma sinistră a Proniei: Gigi la pârnae, şi ăsta de capu' lui la Steaua...

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net