FOTO Mihai Costea şi-a dat maşina?

image
Mihai Costea nu va mai fi zărit la volanul Audi-ului alb, cu geamuri fumurii şi fără număr de înmatriculare în faţă

Atacantul Mihai Costea are probleme financiare de când cei din Ghencea s-au decis să nu-l mai includă în lot. Are de încasat restanţe de zeci de mii de euro, dar a fost „uitat” şefi şi acum, pentru a nu ajunge la mila starletei Daniela Crudu, a fost nevoit să renunţe la limuzina sa.

Costea a fost adus ca mare vedetă în urmă cu trei ani la trupa roş-albastră. A încasat o primă de instalare de 50.000 de euro, plus că-n cont îi intrau lunar alţi 10.000 din salariu. Atunci s-a decis să-şi ia un Mercedes pe care a plătit 120.000 de euro.

image
crudu

Treptat, însă, a ieşit din graţiile lui Gigi Becali, iar banii au venit tot mai puţini. S-a hotărât să-şi vândă bolidul, a mai schimbat câteva mărci, şi recent se oprise la un autoturism Audi A8, maşină cu-n preţ de catalog ce porneşte de la 85.000 de euro şi urcă, în funcţie de dotări, la 100.000.

Cum conturile sale s-au golit, săptămâna trecută s-a decis să-şi vândă limuzina. A apelat la un centru auto de vânzări şi intermedieri din zona Băneasa. După numai două zile, bolidul alb a fost văzut în trafic, iar la volan se afla o altă persoană.

Contactat de reporterii Click!, Costea a recunoscut că este pe punctul de a vinde maşina, dar că tranzacţia nu a fost încă perfectată. Surse din anturajul sportivului au dezvăluit că fotbalistul cere în jur de 40.000 de euro, o mică avere. Acum, până-n vară, când îşi va încheia socotelile cu Steaua şi, probabil, îşi va recupera şi o mare parte din datorie, va circula cu maşina iubitei sale, Daniela Crudu, de asemenea un fan al mărcii Audi.

Totuşi, fotbalistul va trebui să-şi coboare standardele fiindcă starleta conduce un model A5.

Reporterii Click! l-au surprins pe Mihai Costea săptămâna trecută în timp ce aducea maşina pentru evaluare la un centru de vânzări auto

simeon stalpnicul png
crudu
cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
propaganda fake hacking rusia online foto shutterstock
image png
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali