Galeriile își vor putea încuraja favoriții de la distanță

Ultima actualizare:

    Fanii se vor putea manifesta în fața televizoarelor, iar jucătorii îi vor auzi în difuzoareFOTO: EPA
Fanii se vor putea manifesta în fața televizoarelor, iar jucătorii îi vor auzi în difuzoareFOTO: EPA

Este un lucru cert că în următoarele luni meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori. Totuși, s-ar putea să se fi găsit o soluție ca jucătorii să fie încurajați de la distanță de fani: printr-o aplicație de telefon mobil!

O companie germană vrea să lanseze o aplicație, numită ”MyApplause”, care și-a propus să aducă scandările suporterilor de acasă pe difuzoarele din stadioane. Conform celor de la ”Daily Mail”, Arsenal, Manchester City și Liverpool iau deja în considerare să o recomande propriilor suporteri. Concret, fanii vor avea patru butoane pe care să apese în timpul partidelor: urale, fluierături, aplauze sau sunete de fluier. Imediat după apăsarea unui buton, în difuzoare se va auzi sunetul dorit de fan, la intensitatea la care s-ar fi propagat dacă acesta era făcut din tribună. Astfel, dacă mulți suporteri ar reacționa în același timp, jucătorii vor putea evolua într-o ambianță apropiată de cea care era până în luna martie.

Există și cluburi care s-au gândit la alte soluții pentru a le da impresia fotbaliștilor că nu sunt singuri într-o arenă goală. Borussia Monchengladbach, de exemplu, a făcut cartoane cu chipurile suporterilor care au dorit și au achitat 19 euro pentru a fi prezenți chiar și doar în poze, la meciurile favoriților. S-au strâns peste 20.000 de cereri!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net