Gascoigne, găsit inconştient în baie, într-o baltă de sânge!

Ultima actualizare:

    Paul Gascoigne, în momentele în care nu e beat
Paul Gascoigne, în momentele în care nu e beat

Fostul mare fotbalist Paul Gascoigne a ajuns de urgență la spital după ce s-a îmbătat şi s-a accidentat într-o cameră de hotel din Hampshire.

"Era vizibil beat şi arăta îngrozitor când s-a cazat. Era într-o stare foarte proastă. Era deja băut şi a încercat să mai ceară ceva prin room service, dar a fost refuzat. I s-a dus, în schimb, mâncare în cameră: pâine, pâine prăjită şi carne rece. Nu am văzut niciodată un om atât de distrus de alcool. E trist, arăta ca un bătrânel", au spus cei de la hotel, conform presei engleze.

Episodul s-a petrecut la centrul Spa al hotelului Champneys Forest Mere, acolo unde el se cazase pentru a petrece Crăciunul. La ora cinci dimineaţa a fost găsit inconştient, tremurând şi plin de sânge, după ce s-a tăiat la picior într-o sticlă de whisky.

Fostul fotbalist, ajuns acum la 47 de ani, e dependent de alcool şi droguri şi a fost de mai multe ori internat în clinici specializate. În ultima perioadă părea că-şi revenise, nu mai bea deloc şi avea un show în care-şi povestea viaţa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net