Generaţia de Aur a pariurilor

image
Panourile cu Gabi Balint sunt peste tot în Bucureşti

Toată lumea a cerut arderea pe rug a lui Marius Şumudică, prins că a pariat pe o competiţie unde avea interzis. Toţi moraliştii din fotbalul românesc au sărit ca arşi, condamnând diabolica industrie a jocurilor de noroc, dar nimeni nu-i refuză banii!

Aşa cum îi stă bine românului, adică să spună una şi să facă alta, membrii „Generaţiei de Aur” au fost atât inchizitori, cât şi eretici. La televizor au spus că jocurile de noroc sunt un viciu urât, că sportivii care cad în această patimă îşi pătează imaginea şi că se situează periculos, la limita legii sau chiar dincolo de ea. Plecaţi însă din studiouri, mulţi au acceptat cu ambele mâini sumele oferite de cele mai mari case de pariuri de pe piaţa autohtonă pentru a-şi asocia numele cu ei, foşti internaţionali.

Imaginile lor recomandând să ne riscăm banii la o casă sau alta au înpânzit oraşele, sunt mai dese decât indicatoarele rutiere şi produc zâmbete în acest context de suspiciune generală. Gabi Balint ne sfătuieşte să pariem la Winmasters, companie controlată de Sebastian Ghiţă, patronul RTV şi membru de marcă al PSD. Gică Craioveanu este ambasadorul în România al Sportingbet, iar Dan Petrescu face acelaşi lucru pentru NetBet. Ultimul intrat în industrie este Ilie Dumitrescu, „lupul moralist” de la Digi Sport, care şi-a pus obrazul în joc pentru site-ul online www.unibet.ro. În cazul lui, şi mottoul este interesant: “De la jucători, pentru jucători”, afirmaţie ambiguă, care poate lăsa loc de interpretări. 

Fostul atacant al Stelei şi al echipei naţionale nu şi-a făcut însă un proces de conştiinţă prea mare, din moment ce totul e legal şi coloşi ca Glenn Hoddle, Lothar Matthaus şi Brian Laudrup fac deja asta pentru Unibet la nivel european. În aceste condiţii, dacă Balint, Petrescu, Craioveanu sau Ilie Dumitrescu îţi recomandă să pariezi, de ce să n-o faci, indiferent dacă eşti un jucător profesionist, antrenor, conducător de club sau simplu cetăţean?

image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
DSC 4775 JPG
Mangia jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg