Gerard Pique va cumpăra o echipă de fotbal. Ce alte planuri are fundaşul Barcelonei

Ultima actualizare:

    Gerard Pique doreşte să achiziţioneze o echipă de fotbal
Gerard Pique doreşte să achiziţioneze o echipă de fotbal

Gerard Pique (31 de ani) se gândeşte deja la viitor, deşi mai are în faţă câteva sezoane bune în tricoul Barcelonei. Fotbalistul se ocupă de proiecte care au ca scop modernizarea condiţiilor în care sportul este practicat, dar propune şi idei inovatoare. În ultimul interviu acordat unei publicaţii spaniole, Pique a dezvăluit ce doreşte să facă în viitorul apropiat, însă a păstrat şi o urmă de mister asupra proiectelor sale.

Gerard Pique a acordat un interiu publicaţiei spaniole Mundo Deportivo în care a vorbit despre aspiraţiile sale, dar şi despre planurile din viitorul apropiat. Energia lui Gerard nu se va canaliza exclusiv, aşa cum mulţi ar fi bănuit, asupra prestaţiei sale la Barcelona, ci şi asupra unor proiecte ambiţioase pe care le-a demarat.

Fundaşul a dezvăluit că intenţionează să cumpere o echipă de fotbal şi să înfiinţeze o nouă competiţie în acest domeniu. "Lucrăm la două proiecte. Unul e să cumpărăm o echipă de fotbal. Îmi pare rău, dar nu pot să spun mai multe. Celălalt proiect e să înfiinţăm o nouă competiţie în fotbal", a declarat Gerard. 

Jucătorul Barcelonei este interesat din ce în ce mai mult de ceea ce se întâmplă în domeniul sportiv, nu doar în cadrul sportului pe care îl pratică şi la care excelează. Recent, el a militat pentru organizarea unei Cupe Mondiale la tenis, însă propunerea sa a fost atacată cu îndârjire de către Ion Ţiriac şi Roger Federer. Desigur, au existat şi personalităţi care au susţinut ideea lui Pique, cea mai importantă dintre acestea fiind chiar liderul ATP, Novak Djokovic. Din păcate, oficialii Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti nu au fost convinşi de sugestia lui Pique, iar planul său nu s-a bucurat de aplicabilitate. 

Gerard Pique formează un cuplu cu Shakira

Gerard Pique şi cântăreaţa Shakira formează un cuplu de opt ani. Ei s-au cunoscut la filmările videoclipului pentru Cupa Mondială din anul 2010. Nu de puţine ori acesta a vorbit despre fericirea pe care o simte alături de artistă şi de cei doi copii ai lor, o fetiţă şi un băieţel.

Gerard Pique şi Shakira sunt părinţii a doi copii, o fetiţă şi un băieţel
Gerard Pique şi Shakira sunt părinţii a doi copii, o fetiţă şi un băieţel

Spaniolul a dezvăluit care este secretul ueni relaţii fericite, într-un interviu acordat Antenei 1 în urmă cu ceva timp. „Dacă vrei să funcţioneze, ea trebuie să fie exemplul tău. Şi acelaşi lucru este valabil şi pentru ea în ceea ce mă priveşte. În ceea ce face, cred că este cea mai bună şi ea de asemenea încearcă întotdeauna să mă ajute în cariera mea. Mă încurajează întotdeauna să fiu un jucător mai bun“, a dezvăluit fotbalistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net