Gigi Becali: "Cei de la Dinamo l-au propus pe Gnohere"

gnohere jpeg
Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea RednicFoto: Mediafax

Gigi Becali a declarat că varianta transferului lui Gnohere de la Dinamo la Steaua a pornit din partea celor de la roş-albi. Iniţial, pentru cedarea "Bizonului" s-a cerut un milion de euro şi s-a garantat că nu vor exista nici probleme cu suporterii.

"Dacă ştiam că scandalul cu Gnohere se va întinde așa, nu mai ziceam nimic de el. Nu îmi stă în caracter. Nu este frumos. La fotbal, dacă nu respecți reguli și regulamente, nu primești cunună. Treaba cu Gnohere a pornit de la Dinamo. De acolo a venit propunerea. Cineva a venit și a zis «Dacă dați un milion de euro pe el, îl dăm. Vedem noi cum facem cu suporterii». Am zis că dau 800.000 de euro. Nu a venit de la Rednic. Vă dau cuvântul meu. Se vehiculează ideea că Becali este de vină, dar nu e așa. Nu mai fac d-astea. Înaintea mai făceam, dar acum nu.

Eu cred că în iarnă, Gnohere va semna cu noi. Și Dinamo își va lua niște bani. Așa e logic. Nu cred că îl mai țin șase luni și îl plătesc salariul degeaba. Eu l-aș da. Dacă iau bani, cei de la Dinamo au și o scuză", a spus Becali la sport.ro.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
locul crimei Galati
priveghi adevarul png
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg