Gigi Becali: ”Fac ceva pe contractul cu Edi Iordănescu”

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, e decis să scape de antrenorul Edi Iordănescu. El a spus că nu-l interesează ce contract are cu tehnicianul, pentru că echipa lui nu joacă nimic. De asemenea, a dezvăluit că Iordănescu nu l-a vrut la echipă pe Budescu.

“Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat şi mi-am spus pe faţă nemulţumirea. Am spus că am câştigat şapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine. N-am spus că sunt nemulţumit de Edi. Nemulţumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză. Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu ştiu ce. Eu îl ştiam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea şapte exterioare. Nu ştiu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Becali la Digi Sport.

El a subliniat că Iordănescu încă are “scuze”. “Încă mai am încredere în Edi, pentru ceea ce s-a întâmplat, incidentele, covid.. Mai are încă scuze. Dar dacă joacă echipa aşa, la revedere. Nu s-a născut naşul încă pentru Becali”, a mai spus patronul.

După cum informează news.ro, în momentul în care i s-a spus că în contractul antrenorului există o clauză conform căreia nu îl poate critica public pe tehnician, ci doar echipa, Becali a reacţionat: “Da. Şi ce, credeţi că ţine de contract, de clauze?”. Întrebat: “Contractele nu sunt făcute ca să fie respectate?”, Gigi Becali a răspuns: “Fac ceva pe contract. Îmi închide mie gura un contract? Repet, mai am încă încredere în el. Nu am? Mă interesează pe mine contractul? Nici nu l-am citit. Dacă n-am încredere în el plătesc jumătate de milion şi cu asta basta. Ce să fac? Dar încă mai am încredere în el”.

După şapte victorii la rând, FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu FC Voluntari, în Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net