Gigi Becali face dezvăluiri din închisoare: "Aveam apartament de 7 stele"


    Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum a trăit în timp ce, chipurile, era închis la Penitenciarul Poarta AlbăFoto Click!
Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum a trăit în timp ce, chipurile, era închis la Penitenciarul Poarta AlbăFoto Click!

Gigi Becali a făcut doi ani de închisoare între 2013 şi 2015 şi pentru a fi eliberat mai devreme s-a plâns mereu de probleme medicale şi de condiţiile grele din arest.

Noroc că-l mai ia pe patronul FCSB-ului gura pe dinainte ca să mai aflăm şi noi adevărul despre "eroii" pesecutaţi după gratii şi despre modul în care fac şmecherii închisoare în România.

"Când am fost la puşcărie, oamenii care mi-au stat alături, toată viaţa o să le fiu recunoscător. Cu Gică am greşit când m-am dus la TAS. E fratele meu. M-a ţinut acolo la puşcărie, făceam ce voiam eu. Plecam la 6, veneam la 6 seara.

Aveam apartament de şapte stele, dacă venea directorul, aveam şapte paznici şi PAC mă sunau: <<Vezi că vine directorul>>. Şi eu le spuneam să-l mai ţină la poartă un sfert de oră şi să nu-i dea drumul. Că el venea în control. Şi atunci, oamenii care mi-au fost alături în timpul puşcăriei, toată viaţa mea vor avea în mine un sprijin", a declarat Gigi Becali în conferinţa de prezentare a lui Mihai Teja ca antrenor al FCSB-ului.

Asta s-a întâmplat cu preponderenţă în 2014, când patronul roş-albaştrilor mergea la Academia Gheorghe Hagi pentru a presta servicii în urma unui contract încheiat între Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa, unde era închis latifundiarul, şi clubul FC Viitorul.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg