Gigi Becali, în război cu Internetul: ”Îți mănâncă tot creierul. Luați telefoane cu butoane”

CLIIMA20140516 0228 1 jpeg
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a găsit cauza pentru care tinerii jucători români nu ajung la echipe mari de afară: stau prea mult pe Internet de pe telefonul mobil și tehnologia ”le mănâncă creierul”,.

Gigi Becali îi sfătuieşte pe fotbaliştii de la FCSB să nu se mai uite pe Internet, pentru că le "mănâncă creierul". El a povestit că a renunţat la aplicaţia Whatsapp deoarece primea prea multe clipuri religioase. "Coman trebuia să spargă avioane, nu creşte, de aia nu am curaj să zic de el, deşi e mai talentat (n.r. - decât Man). Dar aici e cu munca, caracterul, bărbăţia. Oamenii, ca să dea 50 de milioane pe un jucător, au nevoie de fotbal total. Dacă nu faci fotbal total, nu îţi mai dă nimeni 50 de milioane pe el, nici zece, îţi dă nouă. Man face fotbal total. Ce înseamnă fotbal total, vă traduc şi eu, care nu sunt profesionist, fază ofensivă, fază defensivă. Nu o faci faza defensivă, nu faci fotbal total, nu te duci în Anglia, Italia, Spania, te duci în China, te duci în Turcia, te duci în Arabia. Stanciu nu a jucat fotbal total, atât e valoarea lui, pentru că nu-i permitea fizicul lui. Mitriţă poate e cel mai bun din România la ora aceasta, cel mai bun, nu cel mai valoros, e diferenţă, dar fizicul lui nu-i permite să facă fotbal total. Ca să facă fotbal total, puştii ăştia trebuie să înţeleagă să lase telefonul mobil, whatsapp-urile. Nu poţi să faci fotbal total dacă stai pe telefon, pentru că îţi mănâncă creierul. În loc să faci total, te gândeşti la imaginile alea. Trebuie să doarmă între opt şi nouă ore pe zi şi în loc de pernă să pună mingea, ca să facă fotbal total. Dacă vrei să faci fotbal total, trebuie să te culci, să mănânci sănătos, să dormi cât trebuie, odihnă şi trebuie femei cumpătat”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali: ”Cine are Whatsapp, îi dau blocaj”

Afaceristul s-a dat chiar pe el exemplu: ”Eu am scos whatsapp-ul. Mă încurca şi l-am închis. Şi am zis: de acum orice călugăr, preot care vrea să vorbească cu mine, dacă are whatsapp, îl blochez. Cine are whatsapp, îi dau blocaj, nu vorbesc cu el. Un călugăr a venit la mine şi i-am zis: Ai whatsapp? A zis da. Îl închizi? <Îl închid>. Dacă îl închizi rămâi cu mine frate, prieten. Nu îl închizi whatsapp-ul nu mai eşti cum mine frate, prieten. Eşti călugăr sau eşti regizor de film? Dacă eşti regizor, pleacă de la călugărie. Toată ziua filme, clipuri, clipuri. Ce-mi daţi mie clipuri religioase, mă? Eu învăţ religia de la Sfântul Ioan Gură de Aur, Vasile cel Mare şi Grigorie cel Mare Cuvântătorul de Dumnezeu. Orice chestie, îmi trimitea mie. Dacă nu te lepezi de whatsapp, cu Becali nu eşti prieten. Nu mai vreau telefon cu digital, vreau cu butoane să iau. De când am închis whatsapp-ul, de vreo cinci zile, mamă, ce bine, ce dorm liniştit, mamă, ce odihnit sunt, mamă, ce energie am! Mă înnebunea whatsapp-ul, pi-pi-piu, pi-pi-piu, pi-pi-piu, toată ziua whatsapp. Se găseşte telefon cu butoane”, a mai spus Becali.

Gigi Becali: ”Vrei să fii fotbalist, ia-ţi telefon cu butoane”

Patronul FCSB o să ânceapă să-i controleze pe fotbaliști la telefoane. Ar vrea ca toți să aibă aparate cu taste: ”Vrei să fii fotbalist, ia-ţi telefon cu butoane. Dacă ai d-ăla cu digital, te uiţi pe Internet. Te uiţi pe Internet, nu mai joci fotbal total. Mă, copii, dacă vreţi fotbal total, lăsaţi telefonul, Internetul! Stau în cantonament şi toată ziua pi-pi-piu, pi-pi-piu, cu ochii pe telefon, pe Internet. Păi, dacă te uiţi pe Internet, îţi mănâncă creierul, te gândeşti cu creierul numai la ce ai văzut pe Internet şi nu mai poţi fotbal total şi nu mai faci 50 de milioane şi te duci în Arabia sau în Turcia sau în China. Numai Internet şi numai prostituţie, te gândeşti la femeile alea pe care le-ai văzut pe Internet şi nu mai poţi să joci fotbal total. Toată ziua Facebook-ul, să vadă ce a zis ăla, ce a zis ailaltă, ce a făcut ăla, ce-a făcut ailaltă, toată ziua pe Instagram, ce-a făcut ălă, viaţa lui ăla, unde s-a dus ăla, ce şi-a cumpărat ăla, ce şi-a cumpărat ălălaltul, toată ziua fac asta şi le mănâncă creierul. Lui Denis Alibec i-a mâncat jocul pe calculator creierul. Man are digital, dar nu se uită pe Interent, el când are pauză doarme", a încheiat Gigi Becali.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg