Gigi Becali , mai tare decât popa !

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gigi Becali a participat la slujba de Paşte la lăcaşul de cult din Pipera, aşa cum face în fiecare an. Finanţatorul echipei din Ghencea a stat lângă soborul de preoţi, a cântat cot la cot cu ei, după care a ciocnit ouă roşii chiar în curtea bisericii.

Patronul roş-albaştrilor e recunoscut ca un om religios. A construit biserici, a ajutat nevoiaşii, iar înainte de Paşte ţine post şi se „purifică" la Muntele Athos. Anul acesta a fost însoţit şi de călugărul familiei, iar celor de acolo le-a donat 100.000 de euro.

Gigi Becali a fost primul din biserică ce a luat lumină

simeon stalpnicul png

După pelerinaj a revenit acasă, iar în Sâmbăta Mare şi-a arătat credinţa. Înainte de slujbă, a părăsit vila la bordul limuzinei sale şi ziariştii l-au surprins în timp ce cânta şi asculta la maximum muzică bisericească.

„Paşte fericit, iar oamenii să vină duminica acasă la Împăratul Hristos dacă vor să aibă fericire. Acum am cerut campionatul. E păcat! N-am cerut niciodată la fotbal biruinţă. Doamne apără-mă că s-au întărit duşmanii mei şi sunt mai puternici decât mine. De aceea m-am rugat acum să câştig campionatul. M-am sculat în gând cu Hristos, am pupat icoanele şi i-am mulţumit. Veniţi să ne închinăm la Hristos, Împăratul şi Dumnezeul nostru!", a fost mesajul său.

Apoi, s-a îndreptat către localul verilor săi, Giovani şi Victor, Buggy Bar, de unde, după o scurtă discuţie cu mai mulţi cunoscuţi, s-a dus către biserică. Aici, a început "spectacolul" marca Gigi Becali.

Patronul Stelei a asistat la slujbă din primul rând

simeon stalpnicul png

La ieşirea din biserică, a ciocnit un ou cu fiica lui, Teodora

simeon stalpnicul png

După ce a luat lumină, patronul celor din Ghencea, însoţit de Teodora, una dintre fetele sale, dar şi de Tea Sponte, omul care a fost în conducerea Stelei, a stat chiar lângă soborul de preoţi şi a cântat pe tot parcursul slujbei.

Apoi, după încheierea ceremoniei, Gigi Becali a ciocnit ouă roşii cu fiica sa chiar în curtea bisericii şi s-a îndreptat cântând spre casă.

I-a luat o icoană Cruduţei, iar Mihai Costea a marcat!

Victoria Stelei în faţa Oţelului, 2-1, l-a făcut pe Becali să-i ierte pe Mihai Costea şi Daniela Crudu, deşi aceştia l-au minţit că s-au despărţit.

simeon stalpnicul png

De Paşte, cei doi amorezi au fost iertaţi şi au primit câte o icoană sfinţită de la Muntele Athos. În Sâmbăta Mare, roş-albaştrii au învins campioana Oţelul Galaţi, 2-1, golul victoriei fiind reuşit chiar de renegatul Mihai Costea.

„Dacă Steaua câştigă titlul anul ăsta veţi vedea cea mai frumoasă bucurie, o să fie mai mulţi oameni decât la Revoluţie. Aş vrea să ne luptăm cu CFR la titlu în ultima etapă, 27-0 îi batem”, a spus Gigi Becali.

Apoi, a explicat cum a decurs partida de la Galaţi şi a dat de înţeles că el a impus ca Mihai Costea să intre pe teren: „Ei au dat golul ăla, e adevărat că n-am jucat nici noi în prima repriză dar aşa a fost strategia, Steaua leşinată...Un consilier de la Bruxelles mi-a dat un telefon prin satelit şi am vorbit de la Muntele Athos cu Meme şi mi l-a dat pe Mihai Costea la telefon. I-am zis: «Eu tot mai am încredere în tine, să fii tare, vei intra în repriza a doua şi vei da gol». Eu nu vorbesc deloc cu jucătorii, dar aşa am simţit”.

Gigi a dezvăluit şi cum l-a „înmuiat” atacantul oltean. „Dacă o iubeşte pe aia, ce să-i fac? I-am luat două icoane, una pentru el, una pentru Daniela Crudu. Când am vorbit cu el, mi-a zis aşa: «Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine. Îmi aştept rândul să intru, nu mă supăr. Chiar dacă stau cu Daniela, nu facem tâmpenii»”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net