Gigi Becali vrea să își bage echipa în cantonament în plină pandemie


    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, vrea cu orice preț să se reia campionatul, pentru că altfel ar pierde locul din cupele europene, singurul său obiectiv de când a intrat în fotbal. Pentru a nu fi susprins de reluarea Ligii 1, omul de afaceri a anunțat că își va chema fotbaliștii în cantonament la baza din Berceni.

”Eu am 30 de hectare de teren acolo. Acasă stau într-un apartament, sunt 4-5 persoane în 100 de metri pătrați. Unde e mai bine? La mine, are fiecare camera lui. Nu or putea să stea în atâtea hectare? Jucătorii au suficient loc să facă antrenament și să păstreze distanța între ei”, a spus Becali la Realitatea Plus. El a spus că fiecare membru al echipei va fi testat de coronavirus la intrarea în bază și apoi nu va mai avea voie să iasă de acolo decât la încheierea pandemiei. Dacă îi va reuși această manevră, atunci Becali își va pedepsi jucătorii de două ori: mai întâi le-a înjumătățit salariile, apoi îi va despărți pe teremen nedefinit de familii, pentru că odată intrați în cantomanent, fotbaliștii nu vor mai putea ieși nici măcar la poartă să își vadă iubitele, soțiile sau copiii.

Singurii care vor scăpa de acest chin sunt jucătorii pe care i-a trimis în șomaj tehnic și care, conform legii, nu au voie să fie implicați în programul echipei pe perioada șomajului. Este vorba de Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere și Adi Popa.

În afară de a-și susține ideile revoluționare referitoare la reluarea pregătirilor, Gigi Becali mai are o grijă: să nu cumva LPF și FRF să încheie campionatele la ”masa verde”, pentru că așa nici o echipă din România nu va juca în cupele europene, iar el și-ar pierde sursa de finanțare pentru care, investește de fapt la FCSB, așa cum a recunoscut în mai multe rânduri.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg