Gigi i-a luat banii la table lui Dragomir

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Întâlnirea a avut loc la restaurantul din Herăstrău ce aparţine familiei Dragomir, iar martor la jocul cu zaruri dintre cei doi oameni de fotbal, a fost vărul stelistului, Victor Becali. După aproape trei ore de table, Gigi a ieşit învingător şi euforic a plecat acasă la bustul gol.

Acum câteva zile, verii Becali şi Dumitru Dragomir şi-au dat întâlnire într-o zonă de fiţe a Capitalei. Printre discuţii despre fotbal şi afaceri, Gigi şi Mitică s-au înfierbântat şi la o partidă de „babaroase", rivalitatea dintre cei doi la acest capitol fiind de notorietate.

Jocul a fost urmărit şi de Victor, vărul şefului stelist, dar şi de o persoană al cărei rol era de a pasa banii învingătorului.

simeon stalpnicul png

Dacă în trecut au existat partide de zeci de mii de euro între ei, aşa cum a fost când s-au împăcat după multă vreme şi Gigi i-a luat 70.000 de euro lui „Corleone", acum miza a fost mult mai mică: 50 de euro linia şi 100 de euro marţul, sume modice faţă de 3.000 şi 6.000 de euro, aşa cum jucau odată.

Locul a fost stabilit la restaurantul ponton din Herăstrău, proprietatea lui Dragomir, ferit de ochii lumii, şi după aproape trei ore de „zaruri", jucătorii s-au retras, şeful LPF fiind supărat că a pierdut câteva sute de euro în faţa rivalului din Ghencea.

Însă, Gigi a părăsit localul foarte mândru, având cămaşa descheiată complet, iar mâinile ocupate cu numărătoarea hârtiilor verzi. După ce s-a asigurat că sutele de euro sunt la locul lor, el a plecat ţanţoş către maşină, iar Dragomir a preferat să rămână la cârciumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net