Gigi, iar îţi fură cineva titlul?

image
Moke a venit de la Voluntari, în ultima zi de transferuriFoto: Mediafax

Latifundiarul din Pipera a avut un noroc fantastic în această vară, în care şi-a calculat paşii perfect. S-a calificat în grupele Ligii Europa şi i-a cedat pe bani grei pe jucătorii care îi omorau bugetul. În locul lor n-a adus însă oameni de aceeaşi valoare, iar efectele se pot vedea la vară.

Adversarii Stelei îşi freacă mâinile de bucurie! Vicecampioana părea o echipă inatacabilă în urmă cu o lună, dar Nicuşor Stanciu, Alexandru Chipciu, Jugurtha Hamroun şi Fernando Varela au lăsat nişte goluri imense în primul 11. Laurenţiu Reghecampf a sperat că din milioane încasate de club se va întoarce ceva şi în vestiarul lui, sub formă de întăriri. Mai întâi, Becali şi-a reglat nişte conturi cu Gică Hagi şi i l-a luat pe Tănase cu un preţ cam mare pentru Liga 1, mai ales că jucătorul e deocamdată doar o promisiune.

Apoi, la Steaua au ajuns astralii Boldrin şi De Amorim, două transferuri mai aproape valoric de cei patru plecaţi. Nu a fost însă suficient şi roş-albaştrii au continuat căutările. Din păcate pentru staff-ul tehnic condus de Reghecampf, implanturile făcute de patron în ultima zi de transferuri nu sunt decât nişte variante de rezervă, nu certitudini, aşa cum are nevoie antrenorul pentru a fluiera spre titlu. Antonio Jakolis îi va şterge probabil ghetele lui Adi Popa, suveran pe postul de mijlocaş dreapta.

Edward Stăncioiu va apăra doar când nu va putea sau va fi menajat Niţă. Willi Moke s-a evidenţiat puţin la Voluntari, dar parcă nu suficient cât să facă acest salt, iar Denis Man pare un transfer mai degrabă pentru viitor, decât pentru acest sezon. Şi dacă toţi aceşti jucători se vor acomoda şi vor juca la nivel înalt destul de repede, Reghecampf tot va avea mari probleme de omogenizare a echipei, care e practic alta decât cea pregătită în cantonamentele din vară. Astfel, adversari ca Dinamo, Astra, Craiova sau Pandurii Târgu Jiu radiază de bucurie văzând cum distanţa faţă de Steaua s-a redus brusc şi fără implicaţia lor.

După această echilibrare, fiecare speră că poate reedita surpriza giurgiuvenilor din sezonul precedent, fapt care l-ar face pe Gigi Becali să piardă tot avantajul din acest an şi să joace din nou preliminarii de Liga Campionilor pe un culoar infernal. Pentru neutri e însă de bun augur! Vom vedea meciuri pe viaţă şi pe moarte şi, să sperăm, cu rezultat imprevizibil!

N-au marcator pur sânge

image
Robert Vâlceanu a marcat cu CSMS Iaşi

Una dintre marile probleme ale Stelei în ultima perioadă a fost sterilitatea în atac, unde nu reuşeşte să găsească un om de gol. În acest sezon, după şase etape, nici un stelist n-are mai mult de un gol marcat, iar lucrurile tind să devină dramatice după plecările lui Stanciu şi Hamroun. Pentru roş-albaştri, care au o medie de doar 1,5 goluri înscrise pe meci, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Vâlceanu, cu Iaşi, Boldrin, cu Pandurii, De Amorim, cu Dinamo, Hamroun şi Tănase, cu Botoşani, Achim, cu Chiajna şi Tudorie, Popa şi Stanciu, cu Viitorul.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
visarion alexa
cub botez reghecampf caciuc png
Atac nuclear
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg