Gino Iorgulescu candidează împotriva lui Dragomir: "Nu putea să participe singur şi să fie pe locul doi!"

CLIIMA20100430 0011 1 jpeg
Gino Iorgulescu

Fostul conducător al celor de la FC Naţional, Gino Iorgulescu, şi-a depus azi candidatura la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal, alegerile fiind programate la data de 14 noiembrie. Deşi, Dragomir s-a împotrivit, Iorgulescu a găsit o cale să-şi depună dosarul.

"A fost o surpriză pentru toată lumea pentru că am reuşit să-mi depun candidatura. În statut se menţionează ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifică expres zile lucrătoare. Şi în astfel de condiţii m-am încadrat în termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, dacă dânsul va câştiga alegerile, măcar va câştiga împotriva unui candidat, pentru că nu putea să participe singur şi să fie pe locul doi", a declarat Iorgulescu.

"Iar cel mai mare lucru care mă deranjează şi trebuie să-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a început să nu mai aibă încredere şi să vină la stadion şi trebuie făcut ceva. Trebuie să aibă loc o schimbare şi la FRF şi la LPF, peste tot", a mai spus acesta.

Gino Iorgulescu a încercat şi vineri să-şi depună candidatura, dar Dragomir, cel care conduce LPF din 1996, a anunţat că termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
cub botez tort png
meghan markle 1 jpg
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg