Gol la 17 minute de la debut


    Schweinsteiger are  contract în America  până în decembrie 2017Foto: Getty Images
Schweinsteiger are contract în America până în decembrie 2017Foto: Getty Images

Bastian Schweinsteiger a fost dat afară pe uşa din dos de Jose Mourinho de la Manchester United. Fotbalistul german de 32 de ani, campion mondial cu naţionala ţării sale, n-a rămas fără oferte şi a semnat până în decembrie, cu posibilitate de prelungire, cu Chicago Fire. Americanii i-au plătit 3,8 milioane de euro pentru contract până la sfârşitul anului.

Bastian Schweinsteiger a început cum nu se poate mai bine aventura sa în fotbalul de peste Ocean. Mijlocaşul de 32 de ani a debutat cu gol la noua sa echipă, Chicago Fire, în egalul 2-2 cu Montreal Impact. Doar 17 minute i-au trebuit fostului campion mondial să-şi arate clasa şi să deschidă scorul, însă germanul nu a putut să facă diferenţa în mod decisiv, echipa sa fiind egalată pe teren propriu.

Bastian are de gând să stea cel puţin până în decembrie la Chicago, americanii oferindu-i un contract de 3,8 milioane de euro pentru această perioadă, inclusiv posibilitatea de a-i prelungi contractul cu un an.

La fosta sa echipă, Manchester United, Schweinsteiger este deja regretat. Chiar omul care l-a dat afară, Jose Mourinho, a mărturisit că a greşit renunţând la serviciile lui. 

“Dar după ce l-am cunoscut ca persoană şi i-am văzut comportamentul şi felul în care îmi respecta deciziile de manager, da, regret că l-am trimis la echipa a doua şi nu l-am mai vrut”, a spus antrenorul portughez.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
cub toma caragiu png
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg