Greul vine la Timişoara

Ultima actualizare:

    Bănăţenii  au un singur  punct în Liga 1
Bănăţenii au un singur punct în Liga 1

Astra a reuşit ceea ce nu mulţi credeau că poate să facă: a întors rezultatul de la Viena, din Europa League, impunându-se cu 2-1. Cu gândul la şansele reale pe care le au la calificarea în primăvara europeană, campionii revin duminică (27 noiembrie) în Liga 1, la Timişoara, unde-I aşteaptă un meci extrem de dificil.

Nu-i deloc uşor să joci în campionatul intern la două zile după ce ai obţinut un succes important în Liga Europa. Este cazul Astrei lui Marius Şumudică, formaţie care merge la Timişoara după victoria cu Austria Viena, 2-1, din grupele Ligii Europa. ”Ultimele două rezultate din campionat nu au nicio valoare dacă pierdem la Timişoara”, a fost prima reacţie a antrenorului giurgiuvenilor, vizavi de meciul de duminică (27 noiembrie).

”Mă mulţumeşte şi un rezultat de egalitate la Timişoara ca să putem fi aproape de play-off. După aia trebuie să câştigăm cu CFR Cluj pentru că avem mai mult timp să ne recuperăm. Avem jucători suspendaţi, Alibec şi Oros, dar am încredere că vom pune probleme”, a mai precizat Marius Şumudică. Bănăţenii speră să aibă parte de câteva mii de suporteri la jocul din această după-amiază. Tocmai de aceea, oficialii clubului de pe Bega, aflat pe ultimul loc, cu un singur punct (n-r- echipa a început sezonul cu o penalizare de 14 puncte),  au stabilit preţuri modice la bilete, cel mai ieftin tichet fiind la peluze, 10 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bronny James si LeBron James (Getty Images) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Real Madrid Borussia Dortmund (EPA) jpg
Neymar (EPA) jpg
Francesco Totti (EPA) jpg
Rapid Farul (Sportpictures) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Sabrina Ionescu (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net