Hagi: ”Gigi Becali m-a avut în casă și m-a pierdut!”

simeon stalpnicul png
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali

Gică Hagi nu-l iartă pe Gigi Becali și a comentat dur declarațiile acestuia conform cărora Viitorul ar putea intra în faliment.

”Noi, deocamdată, stăm bine. Anul ăsta bugetul e făcut, avem şi plusuri acum. Şi anul trecut am ieşit pe plus. Am plătit taxe la stat. S-a creat o diversiune mare, ca să se strice lucrurile, probabil. Erau prea bune, prea frumoase, prea liniştite. Inclusiv acel proces de la TAS”, a spus Hagi.

Apoi, a continuat: ”Preşedintele de la Steaua sau patronul sau cel care bagă bani îmi dă şi lecţii de Academie acum. Eu zic să-şi vadă de ale lui, că are el multe şi să mă lase să-mi văd eu de ale mele. Dacă a ajuns Gigi să-mi spună ce decizii iau eu... Gigi să-şi vadă de ale lui. Cu tot respectul! Eu nu m-am băgat, nu mă bag, nu mă interesează. M-a avut în casă şi m-a pierdut.

Şi dacă vorbim de fotbal, cred că nici în două, trei vieţi nu o să se priceapă mai bine decât mine. Ca dovadă că el cumpără de la mine. Eu produc şi el are jucători de la mine. Şi l-am şi bătut, iar aia doare rău de tot. Să şi dau, să şi bat? Aoleu! Pe el şi pe toţi prietenii lui”.

Patronul de la Viitorul a explicat și de ce a desființat echipa a doua: ”Echipa a doua nu era necesară pentru mine. Facem revizie totală. Mergem după calitate, nu cantitate, pe obiective clare, să producem jucători la Academie, să revizium loturile, iar la echipa mare să promovăm jucători competitivi. Academia are obligaţia să facă jucători pentru echipa mare”.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
63231587 403 jpg
capsunari spania
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg