Hanca vrea să plece de la Dinamo după ce soția lui a fost agresată de fani


    Sergiu Hanca vrea să plece de la DinamoFoto: Sport Pictures
Sergiu Hanca vrea să plece de la DinamoFoto: Sport Pictures

Eșecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a stârnit furia fanilor echipei bucureștene. Aceștia au agresat-o fizic pe soția lui Sergiu Hanca, iar mijlocașul a declarat că își va rezilia contractul.

Potrivit telekomsport.ro, după unicul gol al lui Dinamo, înscris chiar de Hanca, soţia acestuia, Andreea, a intrat în conflict cu fanii dinamovişti, care ar fi agresat-o. ”Înţeleg că soţia lui Hanca a fost agresată fizic... Aşa am înţeles. Am vorbit puţin cu el la telefon. Era preocupat să o liniştească pe soţia lui. Aşteptăm să treacă această noapte. Să ne liniştim. Vom discuta mâine. Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat. Dacă e aşa cum spune el, lucrurile sunt extrem de grave. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, este inacceptabil, indiferent  de situaţie, de oricine", a declarat Alexandru David, preşedintele CA al FC Dinamo, la Digisport.

Mijlocașul Hanca a plecat de la stadionul din Giurgiu alături de soţie, separat de echipă.

Astra Giurgiu a învins cu 4-1 (2-0) pe Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 21 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Llullaku (min. 7), Buş (min. 36), Gheorghe (min. 68) şi Roşu (min. 71), respectiv Hanca (min. 77).

În urma acestui rezultat, Astra ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, iar Dinamo se află pe 11, cu 22 de puncte. 

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
eticheta alimente jpg
FotoJet jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg