Hora a devenit tătic


    Ioan, Romana  şi Nadia, o  familie fericită
Ioan, Romana şi Nadia, o familie fericită

Fericire mare în familia fotbalistului Ioan Hora. Fostul golgheter al Ligii I este, de marţi, tătic. Romana, soţia mijlocaşului de la Konyaspor, a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar Ioan a fost alături de ea în permanenţă cât timp şatena a stat în spital. Micuţa Hora va fi botezată Nadia.

Ioan Hora şi soţia lui, Romana, au început anul cum nu se poate mai bine. Cei doi sunt bucuroşi din cale-afară după ce Romana a născut primul copil al cuplului. Mijlocaşul echipei turce Konyaspor a dorit să fie alături de nevastă în fiecare moment al naşterii, aşa că a asistat la fericitul eveniment. Marţi dimineaţă, fosta prezentatoare tv a adus-o pe lume pe Nadia, aşa cum fata va fi botezată.

Cel mai probabil, petrecerea va avea loc la Oradea, acolo unde în 2015 a avut loc şi nunta lui Ioan cu Romana. După o relaţie de mai bine de patru ani, cei doi au spus ”Da”  acum două veri, la eveniment participând peste 200 de persoane. 

De aproape un an, Romana a renunţat la cariera în televiziune. A lucrat la Look tv, televiziunea patronată de acţionarul majoritar al celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany. În acea perioadă, şi Hora juca la echipa din Gruia, alături de care a cucerit două titluri de campion ale României, o Cupă şi o Supercupă.

Îşi vinde maşina

simeon stalpnicul png

Ioan Hora a decis să renunţe la una dintre maşinile sale de lux. Tocmai pentru că s-a plictisit de ea şi doreşte să-şi achiziţioneze alt bolid, mijlocaşul de la Konyaspor şi-a scos Mercedesul la vânzare pe un site de specialitate. Automobilul, fabricat în 2011, are ”la activ” 100.000 de kilometri, iar doritorii îl pot cumpăra la preţul de 30.000 de euro.

Şi soţia lui Mutu se pregăteşte să nască

simeon stalpnicul png

O lună îi mai despart pe Sandra şi Adi Mutu de venirea pe lume a băiatului lor. Sandra, însărcinată în şapte luni, este programată să nască la începutul lui martie, la o clinică privată din Bucureşti. Până atunci, bruneta şi directorul general de la Dinamo se pregătesc să facă nunta, în februarie, de ”Ziua Îndrăgostiţilor”. Asta dacă Adi Mutu rezolvă problema divorţului de Consuelo, finalizat în Republica Dominicană în urmă cu ceva timp, dar care trebuie oficializat şi recunoscut şi în România.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg