I-a luat banii lui Dan Petrescu

Ultima actualizare:

    Dana a ieşit din Tribunal bucuroasă că s-a înţeles cu Dan Petrescu
Dana a ieşit din Tribunal bucuroasă că s-a înţeles cu Dan Petrescu

După multe zile negre, a ieşit soarele şi pe strada Danei Petrescu, fosta soţie a tehnicianului de la Kuban Krasnodar. Şi asta pentru că femeia a reuşit să ajungă la o înţelegere cu antrenorul privind majorarea pensiei alimentare pe care acesta o plăteşte pentru cele două fete, Chelsea şi Rebecca.

Războiul dintre Dan Petrescu şi fosta soţie a luat sfârşit. Ieri a fost termen în procesul pe care Dana Petrescu i l-a intentat antrenorului pentru creşterea pensie alimentare.

Dacă la precedentele apariţii la tribunal Dana apărea de fiecare dată supărată, acum lucrurile s-au schimbat radical. Aceasta a reuşit să-l convingă pe Dan Petrescu să-i plătească o sumă mai mare pentru pensia alimentară cuvenită celor două fete pe care le au din mariajul care s-a destrămat în anul 2003.

Dana Petrescu s-a refugiat într-o farmacie ca să scape de jurnalişti

simeon stalpnicul png

De atunci, actualul antrenor al ruşilor de la Kuban Krasnodar i-a dat Danei 3.000 de dolari lunar, însă cum veniturile „Bursucului" au crescut simţitor, Dana a obţinut majorarea sumei cuvenite pentru creşterea fetelor.

În prezent, tehnicianul are un salariu anual de două milioane de dolari la clubul din spaţiul ex-sovietic şi, potrivit legii, trebuie să-i acorde fostei soţii undeva la 30 la sută din veniturile sale lunare.

Dana a prezentat ieri instanţei o hârtie notarială prin care a arătat că s-a înţeles cu Dan Petrescu în privinţa banilor pe care îi va primi. Fericită că a scăpat de o grijă, şatena a ieşit val-vârtej din sala de judecată şi a „fentat" întrebările jurnaliştilor, refugiindu-se într-o farmacie.

Ca şi la celelalte termene ale procesului, Petrescu n-a venit în faţa magistraţilor şi, prin înţelegerea pe care a făcut-o la notar, se pare că nici nu va fi nevoit să calce pragul Tribunalului.

Au divorţat în 2003

Mariajul soţilor Petrescu a luat sfârşit în anul 2003, când fostul internaţional a hotărât să pună punct căsniciei din cauza relaţiei extraconjugale pe care Daniela o avea cu Radu Niculescu, coechipier pe atunci cu fostul fundaş al naţionalei la FC Naţional.

simeon stalpnicul png

În urmă cu patru ani, Dan Petrescu s-a recăsătorit cu un fost fotomodel, Adriana. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net